Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη ΦΩΤΟ μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη στις αρχές Μαΐου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη και τον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα. Το ζευγάρι που διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, περιμένει δίδυμα.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση των χαρμοσυνων νέων. Η κ. Κεφαλογιάννη έγινε νονά και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει η κοιλίτσα της Όλγας Κεφαλογιάννη έχει αρχίσει να φαίνεται, ενώ η ίδια επέλεξε ένα φαρδύ μουσταρδί φόρεμα.

«Βαφτίσαμε σήμερα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο την κόρη της ξαδέλφης μου Άννας και του georgekoumentakos. Το όνομά της Λητώ-Αφροδίτη! Να ζήσει, γερή και καλότυχη!», έγραψε χαρακτηριστικά.

“Είναι όμορφο να γίνεται μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτή τη μοναδική ευτυχία” είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, η βουλευτής. “Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική, ενώ μπαίνω σε έναν άλλο ρόλο ζωής” πρόσθεσε. “Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει” σημείωσε. Κουμπάρες στον γάμο ήταν η ξαδέλφη της Όλγας, Χρυσή Βαρδινογιάννη και η Τζένη Μήτση.

Exit mobile version