Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα αφαιρέσει ποτέ τους βασιλικούς τίτλους από τον Χάρι και τη Μέγκαν παρά τις εκκλήσεις

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα αφαιρέσει ποτέ από τον Χάρι και τη Μέγκαν τους βασιλικούς τους τίτλους παρά τη συνεχιζόμενη στενοχώρια που προκαλούν στη βασιλική οικογένεια. Καλά τοποθετημένες πηγές είπαν ότι είναι κάτι που αρνείται καν να σκεφτεί.

Υπήρξαν επανειλημμένες εκκλήσεις από τότε που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παραιτήθηκαν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ και τώρα ο βασιλιάς Κάρολος αν και τους ζητήθηκε να διακόψουν επίσημα τους δεσμούς με το ζευγάρι αφαιρώντας τους τιμητικούς τίτλους που τους έδιναν στο γάμο, εκείνοι αρνήθηκαν.

Αλλά ένας που γνωρίζει καλά τον βασιλιά λέει ότι «δεν είναι τιμωρός» και «δεν θα ήθελε ποτέ να ταπεινώσει» τον γιο και τη νύφη του.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ «εξετάζουν όλες τις επιλογές»

Αν και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ «εξετάζουν όλες τις επιλογές» ως αποτέλεσμα της τελευταίας αναταραχής, πηγές επιμένουν ότι η υποβάθμισή τους ως Δούκας και Δούκισσας του Σάσεξ απλώς δεν είναι στο τραπέζι.

«Αυτό είναι απλώς κάτι που δεν θα ληφθεί υπόψη», τόνισαν.

Η αείμνηστη Βασίλισσα προηγουμένως αφαίρεσε τους τίτλους HRH από τον εγγονό της και τη σύζυγό του, επιμένοντας ότι δεν μπορούσαν να τους χρησιμοποιήσουν στη νέα εμπορική τους επαγγελματική ζωή.

Αν η Μέγκαν Μαρκλ έχανε τον τίτλο της δούκισσας, ως σύζυγος ενός γιου του μονάρχη θα είχε το δικαίωμα να αυτοαποκαλείται πριγκίπισσα Χένρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ