Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Αυτή την ώρα ο γάμος στο κέντρο της Αθήνας – Η στιγμή της άφιξης της νύφης και το τρυφερό φιλί

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώνονται σήμερα (1/12) η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης. Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας, ενώ στα μέσα Νοεμβρίου είχε γίνει γνωστή η είδηση πως ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύονται σε εκκλησία του κέντρου της Αθήνας. Συνολικά οι καλεσμένοι στον γάμο θα είναι 60.

Η πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣού» εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα, όπου διακρίνεται η 49χρονη ηθοποιός με νυφικό και πέπλο να φτάνει στην εκκλησία.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, είχε μιλήσει και για τον γάμο της, αλλά και για τον Πέτρο Κόκκαλη.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Ματσούκα είχε πει: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Είμαστε μαζί 7 χρόνια. Αυτό το υπέροχο νούμερο. Εμένα γενικά μου αρέσει το νούμερο αυτό. Είχα πάντα στο σπίτι μου ένα γλυπτό με το νούμερο 7».

«Το έχω δει και εγώ στον μικρόκοσμό μου πως στα 5,6,7 χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε είναι πως αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά θα γίνει για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση», είχε προσθέσει.

Παρ’ ότι είχε αρνηθεί να απαντήσει για το πότε θα γίνει ο γάμος και για το αν θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός, η Δήμητρα Ματσούκα είχε αναφέρει ότι: «Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως θα είμαστε λίγοι και καλοί».

Μιλώντας για τον Πέτρο Κόκκαλη, η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Είναι ένας άνθρωπος, που από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα που μιλάμε και έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητευτεί σταθερά, που είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως δεν έχω αγαπήσει ξανά ποτέ κάποιον».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ