Ντέμης Νικολαΐδης: Για δείπνο στο Ψυχικό με γνωστή παρουσιάστρια

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν πάντα χαμηλών τόνων ωστόσο μετά το διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή, το οποίο έσκασε σαν “βόμβα”, θέλησε να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και βγαίνει σπάνια από το σπίτι του.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τον συνάντησε σε μία σπάνια έξοδο για φαγητό. Συγκεκριμένα, το περιοδικό Ciao δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει βγει για δείπνο με την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Οι δυο τους έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι σε κεντρικό εστιατόριο στο Ψυχικό.

Το θέμα προβλήθηκε στην εκπομπή “Πρωινό” με τους παρουσιαστές να σχολιάζουν πως στην περίπτωση που οι δυο τους είναι ζευγάρι, είναι πολύ ταιριαστό. Επιπλέον, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Κατερίνα Παναγοπούλου δεν ήταν μόνοι τους αλλά με παρέα. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται δημόσια με άλλη γυναίκα, μετά τον χωρισμό του.

 

Ντέμης Νικολαΐδης: Η ζωή μετά το διαζύγιο

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”, ο Ντέμης Νικολαΐδης κρατά πολύ διακριτική στάση μετά το διαζύγιό του. Ζει σε σπίτι στην Παιανία και είναι μόνος του με τις φήμες ότι έχει σχέση με μοντέλο του GNTM να μην ισχύουν.

Ο ίδιος πηγαίνει στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων που διαθέτει και βλέπει κατά καιρούς παλιούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τους οποίους έχει κρατήσει επαφές.

Αν και έχει προτάσεις να βγει, ο Ντέμης Νικολαΐδης προτιμά να μένει στο σπίτι του και να βλέπει αθλητικά στην τηλεόραση καθώς επιθυμεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ