Η Δέσποινα Βανδή απέναντι στο Survivor

«Φουντώνει» η μάχη της prime time τις προσεχείς εβδομάδες. Το «Chart show», με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή και μόνιμους συνεργάτες τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Πέτρο Δραγουμάνο, προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στον Alpha το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 21:00, απέναντι από το «Survivor».

Σημειώνεται ότι ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει σημαντική ανανέωση σε πρόσωπα και προγράμματα για την προσεχή σεζόν. Πληροφορίες της Reallife από το Φάληρο αναφέρουν ότι του χρόνου θα δούμε έναν «άλλο ΣΚΑΪ», καθώς σχεδιάζονται ραγδαίες αλλαγές καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και σε καθημερινές ζώνες.

Ειδικότερα, αναμένεται να μείνουν ως έχουν μόνο η πρωινή ζώνη έως τις 11:30 και η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ενώ σε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα θα υπάρξουν ανατροπές. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι «κλειδώνει» το deal του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, για μια στρατηγική και αποκλειστική συνεργασία.

Ο Τούρκος παραγωγός θα αναλάβει το 85% του μη ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού, δημιουργώντας ουσιαστικά μονοπώλιο, που δεν αφήνει περιθώριο συνεργασίας με άλλες εταιρείες παραγωγής, καθώς τόσο οι σειρές όσο και τα ριάλιτι και τα σόου θα έχουν αποκλειστικά τη «σφραγίδα» του Ατζούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ