Νέο ειδύλλιο για την Κιμ Καρντάσιαν;

Νέο ειδύλλιο για την Κιμ Καρντάσιαν. Σύμφωνα με την Page Six, η 42χρονη περνά αρκετό χρόνο με τον σταρ του NFL Odell Beckham Jr. τις τελευταίες εβδομάδες. Μία πηγή δήλωσε ότι η σταρ των “Kardashians”, και ο 30χρονος αθλητής των Baltimore Ravens, “κάνουν παρέα χαλαρά” μετά τον χωρισμό του από την σύντροφό του Lauren Wood.

Κιμ Καρντάσιαν: Ανησυχεί και ντρέπεται για τον Κάνιε Γουέστ

Ωστόσο, πηγές κοντά τόσο στην Καρντάσιαν όσο και στον Odell λένε ότι το ζευγάρι είναι φίλοι και έχουν κάνει βρεθεί μαζί, κυρίως σε κοινές παρέες καθώς μοιράζονται πολλές κοινές γνωριμίες. Επέμεναν ότι η σταρ του ριάλιτι δεν βγαίνει σοβαρά με κανέναν αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ανοιχτή στο να ξαναβρεί την αγάπη αν συναντήσει το κατάλληλο άτομο. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η κύρια εστίασή της είναι στα παιδιά της και στις επιχειρήσεις της.

Ο Odell Beckham Jr. και η Wood – που δημοσιοποιήθηκαν το ειδύλλιό τους το 2019 και απέκτησαν μαζί έναν γιο τον Φεβρουάριο του 2022 – χώρισαν νωρίτερα φέτος.

Μέγκαν Μαρκλ: Η μητέρα της φωτογραφήθηκε με την Κρις Τζένερ και την Κιμ Καρντάσιαν

Εν τω μεταξύ, η Καρντάσιαν έχει τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West. Το ζευγάρι χώρισε τον Φεβρουάριο του 2021.

Κιμ Καρντάσιαν: Κάνει σχοινάκι με τα μαλλιά της κόρης της

Η αδερφή του Beckham και η Kendall Jenner, συνεργάζονται με την εταιρεία λεύκανσης δοντιών Moon. Η Καρντάσιαν και ο Beckham εθεάθησαν επίσης πρόσφατα στο ίδιο εστιατόριο του Dave Grutman στο Μαϊάμι μαζί με τον Tristan Thompson.

Αν και δεν είναι σαφές πότε άνθισε η φιλία τους, η Καρντάσιαν πήγε τον γιο της Saint σε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στο Los Angeles Rams την περασμένη σεζόν, ενώ ο Beckham ήταν ακόμα μέλος της ομάδας. Την ίδια περίοδο, η Καρντάσιαν μίλησε στον Scott Disick για έναν νέο μυστηριώδη άνδρα που έβλεπε κατά τη διάρκεια της 3ης σεζόν της επιτυχημένης εκπομπής της Hulu, η οποία γυρίστηκε τον Οκτώβριο του 2022.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ