Κιμ Καρντάσιαν: Ανησυχεί και ντρέπεται για τον Κάνιε Γουέστ

Ανήσυχη φέρεται να είναι η Κιμ Καρντάσιαν μετά τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ και την σύντροφο του στην Ιταλία.

Κιμ Καρντάσιαν: Η φωτογραφία με το μπικίνι που λάμπει στο σκοτάδι

Πηγή από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας ανέφερε στην εφημερίδα Sun ότι πιστεύει πώς κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον ράπερ και δεν ξέρει πώς θα εξηγήσει την κατάσταση στα 4 παιδιά που απέκτησαν. «Η Κιμ έχει ανησυχήσει πολύ για τις νέες φωτογραφίες που έχουν βγει με την Μπιάνκα. Δηλαδή πως θα τα εξηγήσει όλα αυτά στα παιδιά», είπε η ίδια πηγή.

«Ντρέπεται και ανησυχεί για εκείνον. Περιφέρεται ξυπόλυτος με σαμπάνια στο δρόμο. Ξεκάθαρα κάτι δεν πάει καλά», ανέφερε η πηγή.
Ο Κάνιε Γουέστ που κάνει διακοπές στην Ιταλία με την σύντροφό του, Μπιάνκα Σενσόρι έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Αρκετοί στην Ιταλία ζητούν την σύλληψη του ζευγαριού για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Μέγκαν Μαρκλ: Η μητέρα της φωτογραφήθηκε με την Κρις Τζένερ και την Κιμ Καρντάσιαν

Η 28χρονη Σενσόρι φοράει κολλητές διάφανες φόρμες που διαγράφουν το σώμα της. Στη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Βενετία το ζευγάρι προκάλεσε οργή, καθώς ο ράπερ φαίνεται σε φωτογραφίες να έχει κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχο του. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες εμφανίζονται τα γυμνά τα οπίσθια του. Η σύντροφος του έχει σκύψει στην αγκαλιά του με αποτέλεσμα αρκετοί να εικάζουν ότι εκείνη την στιγμή ερωτοτροπούσαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ