Κιμ Καρντάσιαν: Κάνει σχοινάκι με τα μαλλιά της κόρης της

Η Κιμ Καρντάσιαν εκτός από επιχειρηματίας, σταρ του ριάλιτι, influencer και δισεκατομμυριούχος είναι και μία στοργική μαμά τεσσάρων παιδιών. Με τον πρώην σύζυγό της και ράπερ Κάνιε Γουέστ έχουν αποκτήσει την Νόρθ, 10 ετών, τον Σαιντ, 8 ετών, την Σικάγο, 5 ετών και τον Σάλμ, 4 ετών. Η ίδια αγαπά να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της και συχνά κάνει και ταξίδια μαζί τους.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ιαπωνία μαζί με την 10χρονη κόρη της Νορθ. Η Νορθ είναι γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, καθώς και για το γεγονός πως αγαπά το TikTok. Πολλές φορές όμως η Καρντάσιαν έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής, επειδή πολλοί χρήστες των social media θεωρούν πως δεν θέτει τα σωστά όρια στην κόρη της.

Πηγή: Instagram/kimkardashian

Η Νόρθ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ιαπωνία εμφανίζεται να έχει μακριές πλεξούδες, οι οποίες μάλιστα σε πολλά στιγμιότυπα που έχουν αναρτηθεί στα social media σέρνονται στο πάτωμα εξαιτίας του μάκρους τους. Η μεγάλη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως αγαπά τις πλεξούδες, με την δισεκατομμυριούχο να την στηρίζει σε αυτή την στιλιστική επιλογή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Πριν από λίγες ώρες η σταρ του ριάλιτι ανέβασε ένα νέο βίντεο στο προφίλ της στο instagram, στο οποίο και την ακολουθούν πάνω από 360 εκατομμύρια χρήστες. Σε αυτό απαθανατίζεται να κάνει σχοινάκι με τα μαλλιά της κόρης της, τα οποία κρατούν και γυρνούν η Νορθ με την κολλητή της φίλη.

Στην λεζάντα του βίντεο η Καρντάσιαν γράφει: «Δεν ξέρω πώς να φερθώ στην ηλικία μου, δεν ήμουν ποτέ τόσο μεγάλη…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ