Λάμπης Λιβιεράτος: H Δανάη κι η Νεφέλη Λιβιεράτου συμπληρώνει η μία την άλλη και ο πατέρας τους καμαρώνει

Η Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι πολύ δεμένες αδερφές και παρότι η Δαναή σπουδάζει στην Αγγλία μουσική και τραγούδι, στο Royal Northern College of Music στο Manchester του Λονδίνου, βρίσκονται πολύ συχνά είτε εκεί κάνοντας και ταξίδια σε κοντινές χώρες είτε όταν η Δανάη έρχεται στην Ελλάδα για να τους επισκεφτεί. Άλλωστε και η Νεφέλη γνωρίζει από σπουδές στο εξωτερικό και δη στην Αγγλία, αφού σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Bath.

Και τα δύο κορίτσια έχουν μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση και πώς να μη γίνει αυτό όταν έχουν για γονείς τον Λάμπη Λιβιεράτο και την Εύη Αδάμ. Επιπλέον, απ’ όταν επέλεξαν να κάνουν κι οι δυο το χρώμα των μαλλιών τους πιο ξανθό μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις, ούτε και να πιστέψεις πως η Νεφέλη είναι πιο μεγάλη από τη Δανάη.

Αυτό το καλοκαίρι πάντως, οι δυο τους το έχουν περάσει σχεδόν όλο παρέα, αφού αν ρίξεις και μια ματιά στα προφιλ τους στο Instagram θα δεις πως βρέθηκαν από την Ιταλία στη Γαλλία και τώρα ξανά πίσω στην Ελλάδα απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το πιο «γεμάτο» καλοκαίρι τους

Στην Ιταλία η Δανάη κι η Νεφέλη απόλαυσαν στο Μιλάνο πέρα από τις ωραίες γεύσεις και τα όμορφα τοπία, τη συναυλία του Weeknd, η οποία ήταν μια μοναδική εμπειρία γι’ αυτές αλλά και το αγόρι της Δανάης, Pablo Miller.

Η Νεφέλη ακολούθησε στη συνέχεια τη Δανάη και τον Pablo στη Γαλλία και το Παρίσι, μιας κι εκείνος έχει καταγωγή από εκεί και είναι ένα μέρος που το ζευγάρι επιλέγει συχνά να βρίσκεται για να είναι κι εκείνος με την οικογένειά του.

Αντίστοιχα, όμως και ο Pablo Miller ακολούθησε τις αδερφές Λιβιεράτου στην Ελλάδα και τη Μύκονο όπου απολαμβάνουν μέχρι και την ώρα αυτή τον «ελληνικό» ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας και mini εκδρομές με ιστιοφόρο, πηγαίνοντας για παράδειγμα και στην Αντίπαρο.

Οι εμφανίσεις τους συμπληρώνουν η μία την άλλη

Ως αδερφές που «σέβονται» τον εαυτό τους η Δανάη και η Νεφέλη μοιάζουν και όσον αφορά το στυλ τους. Όπως θα δεις από τις φωτογραφίες τους από το φετινό καλοκαίρι η μία συμπλήρωνε την άλλη είτε επιλέγοντας χρώματα από την ίδια χρωματική παλέτα – όπως έκαναν με τα μαγιό τους – είτε φορώντας τα ακριβώς αντίθετα, όπως είναι το μαύρο και το άσπρο, θυμίζοντας όμως την αρμονία του ying yang.

Παράλληλα, η πόζα της κάθε μίας με μαγιό ήταν καλύτερη από την άλλη με τον μπαμπά Λάμπη Λιβιεράτο να καμαρώνει, βέβαια και για τις δύο κούκλες κόρες του, δείχνοντας την αγάπη του στα σχόλια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ