Kanye West: Θέλει πίσω την Kim Kardashian

O Kanye West θέλει πίσω στη ζωή του την Kim Kardashian, σύμφωνα με πηγή του Us Weekly. Μάλιστα, λέγεται ότι οι δυο τους προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους χωρίς να δημοσιεύουν οτιδήποτε σχετικό.

Πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι είπε ότι ο 44χρονος ράπερ “βλέπει” τους δυο τους ξανά μαζί και θέλει αυτό να γίνει πραγματικότητα. “Προσπαθεί να κερδίσει την εύνοιά της ξανά και φαίνεται ότι το καταφέρνει” πρόσθεσε η πηγή.

Kanye West -Kim

Την περασμένη εβδομάδα, η Kim εμφανίστηκε στη σκηνή, συμμετέχοντας σε εκδήλωση για την προώθηση του νέου του άλμπουμ Donda στο Σικάγο, φορώντας ένα νυφικό και πέπλο.

Λέγεται ότι οι δυο τους έφυγαν μετά χεράκι χεράκι.

Kanye West - Kim νυφικό

Σύμφωνα με την πηγή του περιοδικού “η Kim στηρίζει τον Kanye και χάρηκε πολύ να εμφανιστεί στη σκηνή με νυφικό. Πάντα σεβόταν την τέχνη του και τις ιδέες του και τα έδωσε όλα για την εμφάνιση αυτή. Δεν ανέωσαν τους όρκους τους. Η Kim διστάζει να τα ξαναφτιάξει με τον Kanye γιατί αυτός δεν ήταν κοντά της”.

Η Kim κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο έπειτα από επτά χρόνια γάμου με τον ράπερ.

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι υποστηρίζουν ότι αυτό προσπαθεί να “ξαναχτίσει” -όπως λένε χαρακτηριστικά- τα θεμέλια της σχέσης του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αν και το TMZ θεωρεί ότι το διαζύγιο είναι σε εξέλιξη, άλλες πηγέ;ς αναφέρουν ότι Kim και Kanye είναι πρόθυμοι να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους, αφού μάλιστα ε΄χουν και τέσσερα παιδιά μαζί.

Η Kim και ο Kanye παντρεύτηκαν στο Forte di Belvedere στη Φλωρεντία το 2014.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ