Kim Kardashian: Ποζάρει topless και “ανάβει φωτιές” στο instagram

H Kim Kardashian ποζάρει topless στην προωθητική καμπάνια των νέων αρωμάτων της Essential Nudes για την KKW.

Η τηλεπερσόνα ανέβασε μία αποκαλυπτική φωτογραφία στον λογαριασμό της εταιρείας της στο instagram όπου ποζάρει μόνο με ένα στρινγκ μπικίνι και ψηλοτάκουνες μπότες.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της γράφει: “Στη φωτογράφιση των Essential Nudes. Έχετε σημειώσει στα ημερολόγιά σας το λανσάρισμά μας στις 2/9;”

KIM KARDASHIAN TOPLESS

Το Σάββατο η Kim έκανε φωτογράφιση για τα αρώματα της KKW φορώντας ένα μικροσκοπικό χρυσό μπικίνι.

Στο μεταξύ, αυτές οι φωτογραφίες έρχονται στη δημοσιότητα ενώ η τηλεπερσόνα λέγεται ότι προσπαθεί να σώσει τον γάμο της με τον Kanye West, με τον οποίο έχει τέσσερα παιδιά.

Kim Kardashian: Θα υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου;

Η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο και λέγεται ότι αυτούς τους μήνες επεξεργάζεται τους όρους του χωρισμού.

Ωστόσο, το TMZ μεταδίδει πως ενδέχεται να μην υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Η Kim ήταν παρούσα στις τρεις τελευταίες εκδηλώσεις του για το λανσάρισμα του νέου του άλμπουμ DONDA. Στην πιο πρόσφατη, εμφανίστηκε ντυμένη νύφη στο πλευρό του τέως συζύγου της, με αρκετούς να θεωρούν ότι επιθυμεί να παραμείνει παντρεμένη με τον ράπερ.

Kim Kardashian - Kanye West - νυφικό

Κι ενώ στην αίτηση διαζυγίου γινόταν λόγος για αγεφύρωτες διαφορές, πηγές προσκείμενες στην Kim αποκαλύπτουν ότι το ζευγάρι προσπαθεί να “ξαναχτίσει τα θεμέλια της σχέσης του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ