Μιχάλης Ρακιντζής για Μαρίνα Σάττι: «Εννοείται ότι θα της έγραφα τραγούδι»

Χθες (14/11) η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της ελληνικό τραγούδι που έχει πάει στον μουσικό διαγωνισμό είναι το «S.A.G.A.P.O» του Μιχάλη Ρακιντζή.

Σήμερα (15/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Μιχάλη Ρακιντζή, ο οποίος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαρίνα Σάττι.

«Την ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά την πρόλαβα. Πρώτος εγώ είπα σε εκπομπή ότι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η ΕΡΤ και είναι ίσως και γενικά στα χρόνια η καλύτερη επιλογή. Γιατί, μιλάμε για μία υπερταλαντούχα κοπέλα που έχει όλο το πακέτο.

Της εύχομαι τα καλύτερα. Στη Eurovision δεν περιμένεις το αποτέλεσμα για να κρίνεις ένα κομμάτι, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ άσχετο γιατί παίζουν πάρα πολλά ρόλο και της εύχομαι πολύ, πολύ καλή επιτυχία όχι μόνο για την Eurovision, αλλά και σε ό,τι και να κάνει» είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Σε ερώτηση για το τι θα της έλεγε, ο Μιχάλης Ρακιντζής απάντησε ότι: «Θα της έλεγα ότι την πιστεύω πάρα πολύ. Έχει δείξει με το καλημέρα σας το ταλέντο της. Ξέρεις όλοι οι καλλιτέχνες δεν έχουν την ίδια άποψη για τη μουσική, ο καθένας το κάνει για διαφορετικό λόγο.

Άλλος το κάνει γιατί πιστεύει ότι θα βγάλει χρήματα από αυτή την δουλειά. Άλλος γιατί έχει το ψώνιο να γίνει διάσημος. Λίγα είναι όμως τα άτομα που το κάνουνε επειδή αγαπάνε τη μουσική και αυτό φαίνεται και η Μαρίνα είναι ένα από αυτά τα άτομα, είμαι βέβαιος χωρίς να την γνωρίζω».

«Εντάξει, είπαμε ότι το αποτέλεσμα στη Eurovision, οι αιτίες μάλλον του αποτελέσματος ποικίλουν. Το αποτέλεσμα δεν θίγει ένα κομμάτι αν είναι καλό ή όχι. Το «S.A.G.A.P.O» έχει αγαπηθεί, μου το δείχνει ο κόσμος στα live κάθε φορά» εξήγησε για το «S.A.G.A.P.O» ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Τέλος ο τραγουδιστής ανέφερε: «Εννοείται ότι θα της έγραφα τραγούδι. Για τη Μαρίνα και για ανθρώπους που είμαι βέβαιος ότι αγαπάνε τη μουσική, δουλεύουν πάρα πολύ γι’ αυτό και δεν το κάνουν για να βγουν σε μία πίστα και να είναι αναλώσιμο, φυσικά και θα το έκανα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ