Τα 10 καλύτερα anime για να δείτε τώρα στο Netflix

Τα τελευταία χρόνια το Netflix έχει εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες streaming πλατφόρμες για να δείτε anime, καθώς κάθε μήνα εμπλουτίζει την βιβλιοθήκη του με ακόμα περισσότερες ταινίες και σειρές anime.

Το Crunchyroll και το Funimation εξακολουθούν να είναι οι βασικές streaming πλατφόρμες για το είδος, αλλά και το Netflix φιλοξενεί μερικά από τα σπουδαιότερα anime για όλα τα γούστα. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά από τα καλύτερα anime που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στη βιβλιοθήκη του Netflix.

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα anime για να δείτε τώρα στο Netflix:

  • PLUTO
  • Onimusha
  • Καληνύχτα, Κόσμε (Good Night World)
  • Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix
  • Castlevania: Nocturne
  • KENGAN ASHURA
  • GAMERA -Rebirth-
  • Το Μπάσκετ του Κουρόκο (Kuroko’s Basketball)
  • The Seven Deadly Sins
  • Μπάκι Χάνμα (Baki Hanma)
  • Tokyo Ghoul

PLUTO

Όταν τα επτά πιο εξελιγμένα ρομπότ του κόσμου κι οι ανθρώπινοι σύμμαχοί τους εξολοθρεύονται, ο επιθεωρητής Γκεζίχτ ανακαλύπτει σύντομα ότι κινδυνεύει κι ο ίδιος.

Onimusha

Μπορούν ένας θρυλικός ξιφομάχος και μια αδελφότητα σαμουράι, με ένα δαιμονικό όπλο, να νικήσουν μια αιμοδιψή εξέγερση ζόμπι;

Καληνύχτα, Κόσμε (Good Night World)

Τέσσερα δυστυχισμένα μέλη ενός δυσλειτουργικού σπιτικού δεν γνωρίζουν ότι έχουν φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια, παίζοντας –μεταξύ τους– σε ένα VR παιχνίδι.

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix

Στιγματισμένος ως δημόσιος κίνδυνος, ένας υπερστρατιώτης-σάιμποργκ προσπαθεί να καταλάβει αν αξίζει ο αγώνας του σε μια κοινωνία όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Castlevania: Nocturne

Με την επανάσταση να ρημάζει τη Γαλλία, ο Ρίχτερ Μπέλμοντ αγωνίζεται να διατηρήσει την κληρονομιά της οικογένειάς του και να αποτρέψει την άνοδο ενός αδίστακτου βαμπίρ.

KENGAN ASHURA

Ο Όμα Τόκιτα μπαίνει σε έναν κρυφό κόσμο όπου οι επιχειρηματικές διαφορές λύνονται με σκληρές μονομαχίες. Ξεχάστε τα λεφτά, θέλει μόνο να παλέψει και να νικήσει.

GAMERA -Rebirth-

Το καλοκαίρι του 1989, τέσσερα παιδιά στο Τόκιο γίνονται μάρτυρες της εμφάνισης της χελώνας καϊτζού Γκάμερα, που εναντιώνεται γενναία στα γιγάντια ανθρωποφάγα τέρατα.

Το Μπάσκετ του Κουρόκο (Kuroko’s Basketball)

Πέντε αστέρια του γυμνασιακού μπάσκετ πήγαν σε διαφορετικά λύκεια και τώρα ο Τετσούγια Κουρόκο και το Λύκειο Σεϊρίν ξεκινούν την πορεία τους προς τη δόξα.

The Seven Deadly Sins

Όταν οι σφετεριστές κλέβουν το θρόνο της, η πρώην πριγκίπισσα αναζητά μια ομάδα κακόφημων ιπποτών, για να τη βοηθήσουν να πάρει πίσω το βασίλειό της.

Μπάκι Χάνμα (Baki Hanma)

Προκειμένου να ξεπεράσει τον ισχυρό του πατέρα, ο Μπάκι μπαίνει στην πολιτειακή φυλακή της Αριζόνα για να αντιμετωπίσει τον διαβόητο κρατούμενο κύριο Ελευθερωμένο.

Tokyo Ghoul

Το Τόκιο στοιχειώνεται από γκουλ με τη μορφή ανθρώπων που τρώνε τη σάρκα τους. Ως υβρίδιο γκουλ και ανθρώπου, ο Κεν Κανέκι είναι παγιδευμένος μεταξύ των δύο κόσμων.

Πηγή: FOXreport.gr

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Το άλογο με τις πιο αστείες χορευτικές κινήσεις στο TikTok

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε την καρδιά σε 5 δευτερόλεπτα;

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ