Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Οι ευχές για τα γενέθλια του Τράβις Μπάρκερ – «Κάνεις όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα»

Γενέθλια είχε χθες (14/11) ο Τράβις Μπάρκερ. Ο παγκοσμίου φήμης μουσικός έγινε 48 ετών και η σύζυγός του Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία πριν από λίγες μέρες έφερε στην ζωή τον γιο τους, θέλησε να του ευχηθεί και μέσω του Instagram προφίλ που διατηρεί και στο οποίο έχει εκατομμύρια ακολούθους.

Στο post που έκανε η Κόρτνεϊ, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την εποχή που ήταν έγκυος. Σε αυτές ποζάρει μαζί με τον Τράβις, ο οποίος την αγκαλιάζει τρυφερά. Σε πολλές από τις φωτογραφίες μάλιστα, η εκατομμυριούχος επιχειρηματίας και σταρ του ριάλιτι εμφανίζεται και τόπλες.

«Στον άντρα μου, την αδελφή ψυχή μου, τον καλύτερο φίλο μου, τον εραστή μου, τον μπαμπά του μωρού αγοριού μας, τα πάντα μου… Σου εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Κάνεις όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα και νιώθω τόσο ευλογημένη που σε έχω δίπλα μου. Σε αγαπώ πέρα από τα λόγια, για πάντα».

Το ζευγάρι έκανε γνωστή τη σχέση του το 2021. Το 2022 παντρεύτηκαν με τρεις διαφορετικές τελετές. Τον Ιούνιο του 2023 η Κόρτνεϊ και ο Τράβις γνωστοποίησαν πως περιμένουν το παιδί τους, σε συναυλία του μουσικού. Η Κόρτνεϊ έχει αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά από την σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ, τον Μέισον, την Πενέλοπι και τον Ρέιν.

Ο Τράβις Μπάρκερ έχει επίσης τρία παιδιά, τον Λάντον, την Αλαμπάμα και την Ατιάνα, από τον γάμο του με την Σάνα Μόουκλερ. Η Ατιάνα δεν είναι βιολογική κόρη του Μπάρκερ, καθώς είναι παιδί από την σχέση της Μόουκλερ με τον Όσκαρ Ντε Λα Χόγια. Όμως, ο Τράβις Μπάρκερ μεγάλωσε την κόρη της πρώην συζύγου και έχουν μία πολύ ισχυρή σχέση πατέρα – κόρης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ