Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Έμεινε έγκυος μόλις σταμάτησε τις εξωσωματικές – Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η μεγαλύτερη από τις αδελφές Καρντάσιαν, Κόρτνεϊ, η οποία και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και διάσημο μουσικό Τράβις Μπάρκερ. Η παγκοσμίου φήμης σταρ του ριάλιτι και επιχειρηματίας, έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ. Παραχώρησε συνέντευξη στο Vanity Fair Italia και αποκάλυψε ότι κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με την Daily Mail, κατά την διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο Vanity Fair Italia απάντησε σε όσους την επικρίνουν για το γεγονός πως έμεινε έγκυος στα 44 χρόνια της.

«Αυτά τα σχόλια δεν με επηρεάζουν. Απλώς λέω «Πώς μπορείτε να αμφισβητείτε το σχέδιο του Θεού;», επειδή έτσι βλέπω αυτήν την εγκυμοσύνη, που ήρθε όταν τόσο ο Τράβις όσο και εγώ δεν το σκεφτόμασταν πια και ένα χρόνο αφού είχαμε σταματήσει τις προσπάθειες μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης» ξεκαθάρισε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Η σταρ του Χόλιγουντ αναφέρθηκε επίσης και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε τον προηγούμενο μήνα και τον φόβο που ένιωσε για την υγεία του μωρού της. «Ήταν τρομακτικό. Αισθάνομαι ότι αργά ή γρήγορα θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί ελπίζω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω άλλους, αλλά δεν νιώθω ακόμα έτοιμη γιατί ήταν πραγματικά τρομακτικό» εξήγησε. Η Κόρτνεϊ έκανε γνωστή την περιπέτεια της υγείας δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι του συζύγου της, ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι μέσα από αυτό».

Από την ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει προβεί σε διάφορες αναρτήσεις της στο instagram προφίλ στις οποίες και δείχνει στους εκατομμύρια θαυμαστές της το πώς ζει ούσα έγκυος. Σε μία από αυτές η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είχε γράψει στη λεζάντα: «Το να μεγαλώνεις μέσα μου, γιε μου, είναι η μεγαλύτερη ευλογία, τιμή και χαρά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ