Μαίρη Χρονοπούλου: Ένταση στο τελευταίο «αντίο»

Το τελευταίο «αντίο» είπαν εχθές (13/10) στην Μαίρη Χρονοπούλου τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου είχε ζητήσει να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της στο σπίτι της στην Παιανία και στη συνέχεια να οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στο σπίτι της για να πουν το ύστατο χαίρε ήταν ο πρώην σύντροφός της Νίκος Σταγόπουλος και οι καλοί της φίλοι Γιάννης Στάνκογλου και Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εδώ ήταν το σπίτι μου για 10 χρόνια. Τα υπόλοιπα 20 χρόνια ήμουν σαν συγγενής, σαν ένας στενός φίλος της και ήμουν πάντα διακριτικά δίπλα της» δήλωσε ο Νίκος Σταγόπουλος μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου για να καλύψουν το γεγονός.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε γίναμε πολύ κολλητοί φίλοι, την αγάπησα πολύ, με αγάπησε πολύ και το ξέρω, είπαμε πολύ προσωπικά πράγματα».

«Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί με τίμησε με την φιλία της. Ήταν η παλαιότερη γενιά που εμείς θαυμάζαμε από παιδάκια και ξαφνικά γίναμε οικογένειά τους» τόνισε με την σειρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η στιγμή της έντασης

Την ώρα που οι φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου την αποχαιρετούσαν, ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθε να σκιάσει για λίγα λεπτά τις συγκινητικές στιγμές, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου. Ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος και ο δημοσιογράφος και καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου Γιάννης Αρμουτίδης, είχαν μία έντονη διαφωνία. Αφορμή της διαφωνίας τους στάθηκε η παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων όταν το φέρετρο τοποθετήθηκε στο εσωτερικό της οικείας της.

Ο καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου Θωμάς Χούντας σημείωσε πως: «Εμείς ζητούσαμε και θέλαμε μια κατανυκτική κατάσταση, όλη αυτή η ένταση και όλη αυτή η κατάσταση δεν την καταλαβαίνω ειλικρινά. Ούτε η Μαίρη θα το ήθελε αυτό το πράγμα».

«Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό και δεν μπορώ να το διαχειριστώ πραγματικά» ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ