Δίδυμες Influencer μοιάζουν τόσο πολύ που κοροϊδεύουν ακόμη και τους συζύγους τους

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και οι δίδυμες influencer αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν! Οι δύο αδελφές από τη Φλόριντα το έχουν πάει… σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Όχι μόνο γνώρισαν τους συζύγους τους την ίδια μέρα το 2014, αλλά έμειναν και έγκυες την ίδια περίοδο και έγιναν και γειτόνισσες σε διπλανά σπίτια.

Η Stephanie Buckman και η Sammie Nowakowski, 30 ετών, ήταν συγκάτοικοι στο κολέγιο που τώρα εργάζονται ως βοηθοί γιατρών αισθητικής στο Τζάκσονβιλ. Ακόμη και τα σκυλάκια τους, γκόλντεν ριτρίβερ, είναι αδέλφια από την ίδια γέννα.

Εξιστορούν τον διπλό τρόπο ζωής τους – έχουν το ίδιο αυτοκίνητο και μοιράζονται τα ίδια ρούχα – καθώς και μερικά αστεία βιντεάκια και φάρσες στη σελίδα τους στο Instagram με σχεδόν 100.000 ακόλουθους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Tox Twins (@toxtwins)

«Οι σύζυγοί μας θα επιλέξουν τη σωστή σύζυγο; Τους δοκιμάζουμε ξανά», έγραφαν στη λεζάντα ενός βίντεο την περασμένη εβδομάδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Tox Twins (@toxtwins)

«Οι φωνές μας είναι… πολύ παρόμοιες – οι σύζυγοί μας δεν μπορούν πάντα να μας ξεχωρίσουν γιατί ακουγόμαστε το ίδιο», δήλωσαν στο Jam Press, προσθέτοντας ότι ακόμη και οι δύο άντρες —ο Τζόναθαν και ο Τζέικ— μοιάζουν πολύ και έχουν τα ίδια χόμπι, δηλαδή τένις και τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Οι σύζυγοι μπόρεσαν να διακρίνουν τη σωστή σύζυγο στο τελευταίο τεστ, το οποίο περιελάμβανε την εξέταση της σιλουέτας τους.

Οι twinfluencers έχουν προσελκύσει 161.000 ακόλουθους στο TikTok με τις φάρσες και τα πλάνα τους από τα παρασκήνια.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι καταπληκτικό που είμαστε τόσο κοντά και κάνουμε μαζί κάθε στάδιο της ζωής μας», είπε η Μπάκμαν.

@thetoxtwins Will our husbands pick the right wife? We put it to the test 😂🧐 #fyp #twins #twinsisters #husbandandwifehumor #sisters #funnyvideos #twinmoms #momsoftiktok ♬ Monkeyshine-JP – Lt FitzGibbons Men

«Φυσικά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν καταλαβαίνουν γιατί θέλουμε να είμαστε τόσο όμοιες και ξέρουμε ότι σίγουρα μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβεις, ειδικά αν δεν έχεις δίδυμο» σχολίασαν στη συνέχεια.

Η Μπάκμαν περιέγραψε τον εαυτό της και την αδελφή της ως «σπιτόγατες» που αγαπούν τη μαγειρική, τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, τις φιλοδοξίες που «καθοδηγούνται από την καριέρα» και περνούν αρκετό χρόνο με την οικογένεια.

Η κόρη της Nowakowski, Maddie, είναι 2 ετών. Ο γιος της Buckman, Noah, γεννήθηκε τρεις εβδομάδες αργότερα.

«Εάν κάποια από εμάς αποφασίσει να κάνει περισσότερα παιδιά, ελπίζουμε να τα κάνουμε ταυτόχρονα ξανά», εξομολογήθηκε η Μπάκμαν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Tox Twins (@toxtwins)

Εν τω μεταξύ, περιμένουν με ανυπομονησία να αποκτήσουν “δίδυμα” σπίτια — τα οποία πρόκειται να είναι έτοιμα μέχρι τον Δεκέμβριο.

Φυσικά, τα σπίτια των τεσσάρων υπνοδωματίων θα έχουν την ίδια εσωτερική διαρρύθμιση εκτός από μια συνδεδεμένη αυλή, ώστε τα σκυλιά τους να μπορούν να παίζουν.

«Πάντα και οι δύο ονειρευόμασταν να χτίσουμε τα σπίτια μας από την αρχή και είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να χτίσουμε πραγματικά κάτι κοντά στη δουλειά και κοντά στους γονείς μας και πολύ κοντά σε όλα», πρόσθεσε η Μπάκμαν.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ