Μέγκαν Μαρκλ: «Ζηλεύει απίστευτα» την Κέιτ Μίντλετον – Γιατί τα έβαλε με την πριγκίπισσα

Η τεταμένη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με αφορμή το σχόλιο μίας ειδικού επί των βασιλικών θεμάτων, που εξήγησε ότι η δούκισσα του Σάσσεξ «ζηλεύει απίστευτα» την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Κέιτ Μίντλετον είχαν πολύ στενή σχέση πριν ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά της Βρετανίας παντρευτεί την Μέγκαν Μαρκλ το 2018. Στον βρετανικό Τύπο έχει αναφερθεί, χωρίς να διαψευστεί, ότι ο πρίγκιπας Χάρι έβλεπε την Κέιτ Μίντλετον «ως την αδελφή που πάντα ήθελε».

Μία ειδική στα βασιλικά θέματα υποστήριξε ότι η Μέγκαν Μαρκλ ζήλευε αφόρητα την Κέιτ Μίντλετον για την ζωή της με τον διάδοχο του θρόνου και την σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα φέρεται να συνέκρινε τον εαυτό της με την Κέιτ Μίντλετον και να είχε την ελπίδα ότι θα ζήσει ως πριγκίπισσα στο Παλάτι.

Η Ingrid Seward, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty και εξήγησε στην Telegraph: «Νομίζω ότι η Μέγκαν πρέπει να ζήλευε απίστευτα την Κέιτ. Άκουσα ότι η Μέγκαν πίστευε πραγματικά ότι θα γινόταν πριγκίπισσα και θα ζούσε στο κάστρο του Ουίνδσορ. Αντί αυτού βλέπει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ με αυτό το όμορφο σπίτι, ενώ εκείνη είναι κολλημένη στο Nottingham Cottage, το οποίο ο Χάρι αποκαλούσε “το καλύβι μου”».

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
Η μοναδική φορά που ο πρίγκιπας Κάρολος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν ήταν στη βάφτιση του Άρτσι Μάουντμπάτεν-Γουίνδσορ. Στη φωτογραφία ήταν επίσης ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, η μαμά της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ (πίσω, δεύτερη από αριστερά) και οι δύο αδερφές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Λαίδη Τζέιν Φέλοους (κέντρο) και η λαίδη Σάρα ΜακΚορκουντάλ (δεύτερη από δεξιά). Πηγή: Instagram

Στο παρελθόν ο βρετανικός Τύπος έχει φιλοξενήσει ανώνυμες δηλώσεις εργαζόμενων στο Παλάτι που ανέφεραν ότι η Μέγκαν Μαρκλ όσο βρισκόταν στην Βρετανία συμπεριφερόταν σαν να ήταν εκείνη η επόμενη βασίλισσα.

Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον είναι τεταμένη τα τελευταία χρόνια, ιδίως υπό το φως των σχολίων που έγιναν σε συνεντεύξεις, στη σειρά του Netflix και στην αυτοβιογραφία του Χάρι «Spare».

Το βιβλίο του προκάλεσε αίσθηση αφού ο δούκας του Σάσσεξ αποκάλυψε διάφορα περιστατικά με την Κέιτ Μίντλετον και την σύζυγο του να έρχονται σε ρήξη, ενώ δεν παρουσίαζε με θετικό τρόπο την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Μέγκαν Μαρκλ βασιλική οικογένεια

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου τον Ιανουάριο του 2023, είχε αναφερθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον αιφνιδιάστηκε από τις επιθέσεις εναντίον της ίδιας και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας και δεν είχε σκοπό να συγχωρήσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Τώρα ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πληροφορίες ότι ο πρίγκιπας, Χάρι έχει τύψεις που μίλησε εναντίον της Κέιτ Μίντλετον και της βασιλικής οικογένειας στο βιβλίο του, ειδικά μετά την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο βασιλικός βιογράφος Duncan Larcombe εξήγησε στο περιοδικό «New!» ότι «ειδήσεις-βόμβες όπως η είδηση της Κέιτ βάζουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και ο Χάρι δεν έχει ανοσία και σε σκέψεις τύπου ‘τι θα γινόταν αν’. Η Κέιτ ήταν σαν την αδελφή που δεν είχε ποτέ και ο Χάρι μάλλον θα έχει μετανιώσει πολύ για το πώς η σχέση του με εκείνη και τον Ουίλιαμ κατέρρευσε τόσο θεαματικά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ