Νίκος Ανδρουλάκης για Τέμπη: «Ο κ. Τερεζάκης γιατί δεν έκανε εσωτερικό έλεγχο;»

Στην παραδοχή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη ότι μπορεί να μην έχει δοθεί ολόκληρος ο διάλογος ανάμεσα στον σταθμάρχη και τον μηχανοδηγό από την ημέρα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον Alpha.

Τέμπη – Καρυστιανού κατά εισαγγελέως Αδειλίνη: «Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα – Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση»

«Ο κ. Τερεζάκης γιατί δεν έκανε εσωτερικό έλεγχο; Για ποιο λόγο; Εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω σήμερα. Έκανε αυτές τις δηλώσεις. Αφού το ήξερε, λοιπόν, γιατί δεν έκανε εσωτερικό έλεγχο, ποιο αδίστακτο χέρι την ώρα που έκαιγαν ακόμη λαμαρίνες, την ώρα που μέσα σε αυτά τα συντρίμμια δεν ξέραμε πόσοι είναι οι νεκροί, πόσοι οι αγνοούμενοι, πόσοι οι τραυματίες. Και πήρε κάποιος που δεν έπρεπε να πάρει τα ηχητικά, τα “πείραξε” και τα δίνει σε ένα φιλικό μέσο για να στήσει μία προπαγάνδα χειραγώγησης της κοινής γνώμης», είπε στον Alpha ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Και πρόσθεσε: «Και το ήξερε και δεν έκανε εσωτερικό έλεγχο; Γι’ αυτό, λοιπόν, καταθέσαμε πρόταση δυσπιστίας, η οποία οδήγησε να πει αυτά που είπε σήμερα. Πήγα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και όλες οι πρωτοβουλίες που πήραμε οδηγούνε σε ένα πράγμα. πρέπει να πληρώσει το στελεχιακό δυναμικό της Ν.Δ. που είναι υπεύθυνο και για την τραγωδία αυτή καθεαυτή αλλά και για την ασέβεια στους νεκρούς την ώρα της τραγωδίας να έχουνε προτεραιότητα την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην στάση της κυβέρνησης στο θέμα με τα ηχητικά των συνομιλιών. «Η κυβέρνηση τι λέει; ‘Μα έχει ο ανακριτής τα σωστά (σ.σ. ηχητικά)’. Το ακούσαμε αυτό. Πώς είναι δυνατόν κάποιος άλλος την ίδια ώρα να παίρνει τα ηχητικά παρανόμως, να τα διαστρεβλώνει, να τα χαλκεύει και να τα δίνει σε ένα Μέσο; Τους ενδιαφέρει; Γιατί δεν τους ενδιαφέρει; Γιατί πολύ πιθανόν είναι ένας από αυτούς. Αυτό πρέπει να το μάθουμε», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ