Μέγκαν Μαρκλ: Σκέφτεται καριέρα στην μόδα; Οι φήμες για συμβόλαιο με τον Dior

Δεν είναι μυστικό στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας, Χάρι τα έχουν βρει δύσκολα με τις επαγγελματικές επιδιώξεις τους.

Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα – «βόμβα» – Θα μπορούσε να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη influencer στον κόσμο

Η δούκισσα του Σάσσεξ πρόσφατα σταμάτησε την συνεργασία της με το Spotify, όπου παρουσίαζε το podcast «Αρχέτυπα». Η συμφωνία άξιζε 20 εκατομμύρια δολάρια αλλά η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει το podcast για δεύτερη σεζόν.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε κοντά στο σπίτι της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Η Μέγκαν Μαρκλ ντυμένη απλά έδειχνε αρκετά εκνευρισμένη και στεναχωρημένη την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο.

«Είναι τεμπέληδες» – Επίθεση στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Οι βρετανικές ταμπλόιντ εφημερίδες υποστηρίζουν ότι εδώ και λίγο καιρό η δούκισσα του Σάσσεξ επεξεργάζεται τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της. Σύμφωνα με ειδικούς των δημοσίων σχέσεων, το ζευγάρι φαίνεται ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει τους φιλανθρωπικούς σκοπούς και να εισέλθει στην μόδα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχουν φήμες ότι η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να διαφημίσει τον οίκο Dior. Άλλωστε πολύ συχνά προτιμάει ρούχα του διάσημου οίκου για τις επίσημες εμφανίσεις της. Μάλιστα είχε επιλέξει Dior και για την βάπτιση του γιου της Άρτσι και την οικογενειακή φωτογραφία στο βρετανικό παλάτι.

Μέγκαν Μαρκλ: Διαζύγιο με το Spotify – Ο ρόλος του Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ βασιλική οικογένεια

Τον τελευταίο διάστημα και ο πρίγκιπας, Χάρι εμφανίζεται δημόσια με κουστούμια του διάσημου οίκου, γεγονός που δεν θεωρείται τυχαίο από τους ειδικούς του χώρου. «Δείχνει ότι έχουν μεγάλη δύναμη στην μόδα και τους θέλουν οι οίκοι της μόδας. Είναι πιο εύκολο να λανσάρεις ρούχα από το να είσαι πολεμιστής για φιλανθρωπικά ζητήματα» είπε ο ειδικός στις δημόσιες σχέσεις Μαρκ Μπορκόφσκι.

Και συνέχισε: «Δεν είναι τυχαίο ότι στρέφονται προς τη μόδα. Είναι πιο άνετοι σε αυτόν τον κόσμο. Το στυλ πάνω από την ουσία. Φαίνεται να είναι μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις: ο Χάρι φοράει ένα κοστούμι Dior στη στέψη κα Dior στην υπόθεση των υποκλοπών και τώρα μπορεί να υπάρχει μια συμφωνία».

Ο ειδικός σε εμπορικά και πολιτιστικά θέματα, Νικ Ιντ τόνισε ότι «ο Χάρι θα είναι σίγουρα μέρος της συμφωνίας. Ο Dior είναι τόσο γνωστός για τα ανδρικά ρούχα που είμαι σίγουρος ότι θα ήθελαν να κλείσουν ένα αποκλειστικό συμβόλαιο και με τους δύο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ