Μέγκαν Μαρκλ: Διαζύγιο με το Spotify – Ο ρόλος του Χάρι

Το podcast «Archetypes» της Μέγκαν Μαρκλ στο Spotify δεν θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

Νέα κόντρα στην βασιλική οικογένεια: Ποιος υπερασπίστηκε δημόσια την Μέγκαν Μαρκλ

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε στην NY Post την Πέμπτη ότι η εταιρεία μέσων ενημέρωσης Archewell, την οποία ξεκίνησε ο πρίγκιπας Χάρι, 38 ετών, και η Μέγκαν Μαρκλ, 41 ετών, δεν έδωσε αρκετό περιεχόμενο για να λάβει την πλήρη πληρωμή της συμφωνίας περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε το ζευγάρι το 2020.

Τα νέα έρχονται αφότου το Spotify ανακοίνωσε αυτόν τον μήνα ότι θα περικόψει 200 ​​θέσεις εργασίας καθώς επαναπροσδιορίζει την προσέγγισή του στο podcasting.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Τα έκαναν όλα λάθος» – Οι επιλογές που στοίχισαν στην δημόσια εικόνα τους

Σε κοινή δήλωση στην NY Post το Spotify και η Archewell Audio δήλωσαν ότι «συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που έφτιαξαν μαζί».

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη το ειδύλλιο τους;

«Η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζει να αναπτύσσει περισσότερο περιεχόμενο για το κοινό των Archetypes σε άλλη πλατφόρμα», πρόσθεσε μια εκπρόσωπος της Archewell Productions στην The Wall Street Journal.

Το “Archetypes”, το οποίο εξερεύνησε τις ετικέτες που κρατούν πίσω τις γυναίκες, ήταν το μόνο έργο που έκανε το ζευγάρι για το Spotify. Το podcast έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2022.

Υπήρχαν μόλις 12 επεισόδια του “Archetypes”, στα οποία συμμετείχαν καλεσμένοι όπως η Serena Williams , η Mariah Carey, η Mindy Kaling και η Paris Hilton.

Κάθε επεισόδιο είχε διάρκεια συνήθως περίπου μία ώρα. Η Δούκισσα του Sussex έβαλε το podcast σε παύση τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της επίσημης  περιόδου πένθους για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ .

Ο Trevor Noah, ο Andy Cohen και ο Judd Apatow εμφανίστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο “Archetypes”“Man-ifesting A Cultural Shift”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν επίσης συμφωνία με το Netflix το 2020 για περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το ντοκιμαντέρ των έξι επεισοδίων “Harry & Meghan” ήταν μεγάλη επιτυχία για την πλατφόρμα πέρυσι. Ο Χάρι συγκλόνισε επίσης τον κόσμο με τα απομνημονεύματά του 400 σελίδων “Spare”, τα οποία κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο.

Όσο για το τι ακολουθεί για τη Μέγκαν Μαρκλ, η πρώην ηθοποιός της σειράς “Suits” και η ομάδα της στο WME μπορεί να επιδιώκουν συμφωνίες για παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, συνεργασίες με διάσημα brand και “συνολική οικοδόμηση επιχειρήσεων”, αλλά η επιστροφή στην υποκριτική δεν θα είναι ένας τομέας που την ενδιαφέρει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ