Νέα κόντρα στην βασιλική οικογένεια: Ποιος υπερασπίστηκε δημόσια την Μέγκαν Μαρκλ

Οι κόντρες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο παρασκήνιο φαίνεται ότι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Είναι γνωστό στις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της Βρετανίας ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν αποξενωθεί από τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά τις ντροπιαστικές αποκαλύψεις τους για το Μπάκιγχαμ.

Κέιτ Μίντλετον: Ο παράξενος τρόπος που επέλεξε το όνομα του πρίγκιπα Τζορτζ

Ωστόσο υπάρχει ένα μέλος που πήρε διαφορετική δημόσια θέση και στάθηκε στο πλευρό του ζευγαριού. Η δούκισσα της Υόρκης, Σάρα Φέργκιουσον χαρακτήρισε πρωτοπόρους την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι για την απόφαση τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντα τους και να μετακομίσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Το θέμα είναι – και είμαι πραγματικά ανένδοτη σε αυτό – ότι όποιος βρίσκεται εκεί έξω πραγματικά και πρωτοπορεί για τις δικές του πεποιθήσεις (…) αυτό είναι πολύ γενναίο», είπε στην τηλεόραση της Αυστραλίας η Σάρα Φέργκιουσον.

Κέιτ Μίντλετον: Οι τιάρες που επιλέγει –  Η ιστορία πίσω από τα εντυπωσιακά κοσμήματα

«Ποτέ δεν θα έκανα ένα σχόλιο για οποιοδήποτε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας ή οποιονδήποτε το κάνει αυτό. Απλώς βρίσκω ότι οποιοσδήποτε υπερασπίζεται τις πεποιθήσεις του είναι πολύ γενναίος, όποιος κι αν είναι».

Να σημειωθεί ότι η Σάρα Φέργκιουσον ήταν φίλη της πριγκίπισσας, Νταϊάνα και πρώην σύζυγος του πρίγκιπα, Άντριου. Μάλιστα με τον πρίγκιπα φέρεται ότι διατηρούν εξαιρετικά καλές σχέσεις, συγκατοικούν και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Τους τελευταίους μήνες ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να βρίσκεται σε διαμάχη με τον αδερφό του, βασιλιά Κάρολο, ο οποίος επιθυμεί να του κάνει έξωση από βασιλική έπαυλη στο Ουίνδσορ.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Τα έκαναν όλα λάθος» – Οι επιλογές που στοίχισαν στην δημόσια εικόνα τους

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ