Μέγκαν Μαρκλ: «Ήταν απογοητευμένη επειδή ο Χάρι είχε λίγα χρήματα»

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν «απογοητευμένη» επειδή ο πρίγκιπας Χάρι είχε «πολύ λίγα χρήματα» όταν γνωρίστηκαν, ισχυρίζεται ένας βασιλικός ειδικός.

South Park: «Βέλη» κατά Μέγκαν και Χάρι και από κινούμενα σχέδια

Ο συγγραφέας Tom Bower, ο οποίος έγραψε το βιβλίο του 2022 “Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, περιέγραψε την πρώην ηθοποιό του “Suits” ως μια γυναίκα με “εμμονή με τα χρήματα” σε μια συνέντευξη στην Daily Mail που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα (27/2).

«Η μεγάλη έκπληξη και η απογοήτευσή της ήταν ότι ο πρίγκιπας Χάρι είχε πολύ λίγα χρήματα», υποστήριξε ο Bower. «Είχε φανταστεί ότι θα άξιζε εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, και έπρεπε να το αναπληρώσει».

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το επεισόδιο του «South Park» που την έκανε έξαλλη

Ο συγγραφέας συνέχισε λέγοντας ότι το ζευγάρι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τον τρόπο ζωής που ήθελαν να έχουν, ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Η Μαρκλ θέλει να χρησιμοποιεί τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα Cadillac και τα ιδιωτικά τζετ όποτε χρειάζεται, κατά εντολή», περιέγραψε.

Μέγκαν Μαρκλ: «Μαχαιριά» από την ετεροθαλή αδελφή της – «Οι Σάσεξ λένε πολλά ψέματα»

Το 2021, το Forbes υπολόγισε την καθαρή περιουσία του Χάρι και της Μαρκλ σε 10 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των… υπολειμμάτων της κληρονομιάς του Χάρι από την αείμνηστη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, και της έπαυλής τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι αποκόπηκε επίσης οικονομικά από την περιουσία του βρετανικού στέμματος που υπολογίζεται σε 34 δισεκατομμύρια δολάρια, μόλις παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετεγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ

Ο Χάρι, 38 ετών και η Μαρκλ, 41 ετών, ίδρυσαν στη συνέχεια την Archewell Productions. Η εταιρεία υπέγραψε πολυετή συμφωνία παραγωγής με το Netflix που εκτιμάται ότι κοστίζει μεταξύ 100 και 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και για το βιβλίο του, η Page Six ανέφερε αποκλειστικά τον Ιούλιο του 2021 ότι ο Χάρι έλαβε προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων όταν το πούλησε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στην Daily Mail, ο Bower ισχυρίστηκε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να «καταστρέψουν» τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ στις 6 Μαΐου, εάν παρευρεθούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ