Δολοφονία στη Μύκονο: Δράστης και θύμα είχαν πιαστεί στα χέρια στο ίδιο μαγαζί – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Μυκόνου με τη δολοφονία του 33χρονου Αλβανού από τον Έλληνα συνομήλικό του, σε μπαρ του νησιού στις 19 Φεβρουαρίου 2023.

Μύκονος: Πώς έγινε ο καβγάς που εξελίχθηκε σε δολοφονία – «Έγινε παρεξήγηση» λέει η φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου»

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο καβγάς των δύο ανδρών ξέσπασε για τα «μάτια» μιας γυναίκας και κατέληξε στο άγριο φονικό.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δράστης και θύμα καβγάδιζαν και φαίνεται πως είχαν προηγούμενα μεταξύ τους, όπως μπορεί κανείς να συμπεράνει από ένα βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στις εικόνες, που μεταδίδει το Mykonos Live TV, διακρίνονται οι δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια στο ίδιο μπαρ, λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία.

Δολοφονία στη Μύκονο: Ο καβγάς για μια γυναίκα – Ο δράστης έφερε καραμπίνα από το σπίτι του

Το βίντεο εστάλη σε λογαριασμό του δημοσιογράφου Πέτρου Νάζου στα social media από ανώνυμο προφίλ. Σύμφωνα με τον αποστολέα του βίντεο, ο δράστης και το θύμα είχαν τσακωθεί επανειλημμένα στο ίδιο μπαρ, αλλά οι υπεύθυνοι του μαγαζιού δεν έλαβαν κάποια μέτρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν οικονομικές διάφορες, καθώς ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας χρωστούσε στον 33χρονο αλβανικής καταγωγής το ποσό των 3.000 ευρώ.

Άγρια δολοφονία στη Μύκονο: Πυροβόλησε 34χρονο στο κεφάλι έπειτα από καβγά

Το χρονικό της δολοφονίας

Το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου, οι δύο άνδρας καβγάδισαν μέσα στο μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή Σκυλάμπελα.

Ο δράστης, έφυγε αλλά δεν σκόπευε να δώσει ένα απλό τέλος στο περιστατικό. Πήγε στο σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε στο μπαρ.

Εκεί βρήκε τον 33χρονο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον. Αμέσως μετά ο δράστης εξαφανίστηκε, αλλά το επόμενο πρωί παραδόθηκε στις Αρχές.

Ο δράστης είναι ιδιαίτερα γνωστός στη Μύκονο, καθώς διαθέτει κατάστημα, ενώ το θύμα διέμενε τα τελευταία χρόνια στο νησί των Ανέμων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ