Μέγκαν Μαρκλ: «Αγαπά σαν μητέρα» – Η νέα φωτογραφία με συμπρωταγωνίστριά της στο Suits

Η Μέγκαν Μαρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο Suits για να βοηθήσει στην προώθηση της φιλανθρωπικής οργάνωσης φίλης τους, ποζάροντας με μπλουζάκια «αγάπα σαν μητέρα».

Η Δούκισσα του Sussex, 42 ετών, εθεάθη να ακτινοβολεί σε νέες φωτογραφίες στο Instagram δίπλα στην ηθοποιό Abigail Spencer για να υποστηρίξει τη νέα καμπάνια της φίλης Kelly Zajfen για την Ημέρα της Μητέρας για τη φιλανθρωπική της οργάνωση «Alliance of Moms».

Μια εβδομάδα αφότου η Zajfen διαφήμισε τη νέα μαρμελάδα της Meghan στο American Riviera Orchard στα social media, η ηθοποιός ανταπέδωσε τη χάρη προωθώντας τη φιλανθρωπική εκστρατεία. Η Zajfen είπε για τις δύο φίλες της: «Με εμπνέετε. Με παίρνετε όταν το χρειάζομαι και αγαπάτε σαν μητέρα!».

Η Abigail Spencer φαίνεται να εξακολουθεί να είναι στενό μέλος του στενού κύκλου της Μέγκαν Μαρκλ, ενώ αρκετοί από τους πρώην συμπρωταγωνιστές της έχουν έκτοτε αποκοπεί σημαντικά από τη ζωή της, καθώς η μετοχή της εκτοξεύτηκε στα ύψη τα τελευταία χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly McKee Zajfen (@_heartmom_)

Οι 3 γυναίκες φόρεσαν τα πουκάμισα δύο εβδομάδες αφότου η Zajfen ξεκίνησε την εκστρατεία της «Love like a mother», η οποία στοχεύει να παρέχει εκπαιδευτικούς πόρους, βοήθεια, υγειονομική περίθαλψη, στέγαση και θεραπεία για τις νέες μαμάδες και τα παιδιά τους.

Η φιλανθρωπική οργάνωση της Zejfen, Alliance of Moms είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζει νεαρές μητέρες στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας.   Στην ανάρτησή της στο Instagram στο πλευρό της Meghan, η Zajfen ευχαρίστησε τις ηθοποιούς για την «υποστήριξη αυτής της καμπάνιας και της νεολαίας μας».

«Όταν μιλάμε για τους ανθρώπους στη ζωή μας που μας σηκώνουν όταν το χρειάζεστε με αναμφισβήτητη δύναμη αγνή αγάπης, σκέφτομαι αυτές τις δύο», έγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ