Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Τέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες»

Γνωστή έγινε χθες (18/4) η είδηση πως ο Δημήτρης Παπανώτας διαγράφεται από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο δημοσιογράφος πριν πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, εργαζόταν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια σήμερα, κατά την διάρκεια της εκπομπής της, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με τον συνεργάτη της. Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Εμείς είχαμε τη δική μας αγρυπνία για άλλα ζητήματα. Όπως ξέρετε, ένα δικό μας πρόσωπο, ένα μέλος της ομάδας μας, ο Δημήτρης Παπανώτας έγινε θέμα συζήτησης, γιατί κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με πολύ γρήγορες διαδικασίες και με αφορμή κάποιες δηλώσεις του από το παρελθόν τέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες, με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του κυρίου Κασσελάκη».

«Ο Δημήτρης ήθελε να επιστρέψει στη δουλειά και στην καθημερινότητά του ακόμα και σήμερα, κλείνοντας το κεφάλαιο «πολιτική». Θα είναι εδώ στην εκπομπή, στο τηλεοπτικό του σπίτι, για να μιλήσει για τα συναισθήματά του και από εκεί και πέρα να ξεκουραστεί λίγες μέρες και θα είμαστε εδώ να τα ξαναπούμε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ