Μέγκαν Μαρκλ: Οι 5 τάσεις που υιοθέτησε για να «ταιριάξει» στη βασιλική οικογένεια

Το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ “Harry & Meghan” έχει πλέον στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο βασιλικό ζευγάρι, κάνοντας κι εμάς να αναρωτιόμαστε: ήταν πάντα τόσο κομψή η Μέγκαν Μαρκλ ή η εικόνα της δημιουργήθηκε με σκοπό να «ταιριάξει» στο βασιλικό πρωτόκολλο; Όσοι τη γνώριζαν θα πουν πως η Δούκισσα διέθετε πάντοτε μία έμφυτη κομψότητα, ωστόσο η ίδια αποκάλυψε πως «δεν υπήρχε καμία μου εκδοχή που να μην προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να ταιριάξει».

Αναφερόμενη μέχρι και στο στιλ! Επομένως, ποιες ήταν οι τάσεις που την έκαναν πιο… κατάλληλη στα μάτια της βασιλικής οικογένειας;

Tone On Tone

Κλασικό και αγαπημένο trend των γαλαζοαίματων αποτελεί μέχρι και σήμερα η tone on tone τάση, η οποία συνδυάζει διαφορετικούς τόνους από μία και μόνο χρωματική παλέτα σε ένα σύνολο. Το trick αυτό προσδίδει κομψότητα, αλλά και ενδιαφέρον, δημιουργώντας τις πιο αρμονικές εικόνες.

Κομψά Κοστούμια

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μίας «βασιλικής», αφού θεωρούνται συνώνυμο της φινέτσας. Οτιδήποτε κλασικό παίρνει άνετα την έγκριση των royals.

Chic Μονοχρωμίες
Σε αντίθεση με την tone on tone τάση, η μονοχρωμία επενδύει σε μία και μόνο απόχρωση και κατά προτίμηση δυναμική. Κι όπως η συμπεριφορά της Δούκισσας, έτσι και η εικόνα της οφείλει να είναι αψεγάδιαστη.

Αριστοκρατικές Λεπτομέρειες
Γιατί μέχρι και τα αξεσουάρ μετράνε! Μεγάλα, καλοφτιαγμένα καπέλα, κομψές πέρλες και φίνα γάντια έχουν στολίσει ουκ ολίγες φορές τα ωραιότερα outfits των κυριών της βασιλικής αυλής.

Statement Με Χρώμα
Οι εντάσεις επιτρέπονταν μόνο στα χρώματα και αυτή ήταν μία τεχνική, την οποία λάτρευε μέχρι και η Βασίλισσα Ελισάβετ. Αν λοιπόν, θέλεις να κάνεις δήλωση, πόνταρε στο χρώμα!

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ