Η χριστουγεννιάτικη μίνι ταινία της οικογένειας του Andrea Bocelli

Μία εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών από την Tulsa της Oklahoma, ανέλαβε να κάνει την παραγωγή της χριστουγεννιάτικης μίνι ταινίας, διάρκειας 30′ λεπτών, με πρωταγωνιστές την οικογένεια Bocelli. Τίτλος του φιλμ, που ανέβηκε για δωρεάν προβολές στο YouTube, είναι “A Bocelli Family Christmas”.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Τραγουδούν και πρωταγωνιστούν ο μπαμπάς Andrea Bocelli και τα δύο παιδιά του, ο γιός του Matteo και η μικρή του κόρη Virginia Bocelli. Αυτό είναι και το πρώτο project που κάνουν οικογενειακώς. Επίσης υπάρχει ένα καστ 100 κομπάρσων, που έλαβαν μέρος στα γυρίσματα, τα οποία έγιναν τον περασμένο Αύγουστο στις Ιταλικές Άλπεις.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Impact Productions, ο Τom Newman δήλωσε: “Ασφαλώς ο Andrea Bocelli είναι ο πιο διάσημος τενόρος στον πλανήτη. Αλλά ταυτόχρονα είναι και ένας άνθρωπος της πίστης και το να έχεις την δυνατότητα να συνομιλείς με κάποιον που είναι αυτού του μεγέθους του ταλέντου και της πίστης, είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμάς, που έγινε πραγματικότητα”.

Η οικογένεια οδηγεί τον θεατή σε ένα ταξίδι ενός νεαρού κοριτσιού, το οποίο υποδύεται η μικρή Virginia Bocelli και το οποίο βρίσκεται μακριά από την οικογένεια του. Ωστόσο ακολουθώντας την καλή νεράιδα ενώνεται και πάλι μαζί της.

Δείτε την ταινία μικρού μήκους και απολαύστε και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα μέλη της οικογένειας Bocelli που τραγουδούν.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ