Μαρίνα Καλογήρου: Η «Πολυξένη», οι τηλεοπτικές προτάσεις και ο Παπακαλιάτης – «Έχουμε πολύ καλή σχέση»

Τα τελευταία χρόνια το κοινό την απολαμβάνει κυρίως μέσα από τους θεατρικούς της ρόλους, όπως κι αυτό το καλοκαίρι που θα υποδυθεί την «Πολυξένη» στην Εκάβη του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη που σύντομα θα ξεκινήσει το ταξίδι της. Ο λόγος για την Μαρίνα Καλογήρου.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, με τη συστολή που τη διακρίνει, κι αφού δέχτηκε τα πειράγματα του Άκη Σακελλαρίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μίλησε στην ιστοσελίδα του Star για το νέο αυτό βήμα στην καριέρα της. «Έχουμε σε δέκα ημέρες πρεμιέρα οπότε είναι όλη μου η ενέργεια εκεί. Δεν πολυσκέφτομαι το μετά. Είναι τώρα να ολοκληρώσουμε αυτό που κάνουμε και να είναι έτοιμο για το κοινό», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει να κάνει καλοκαιρινή περιοδεία σε τέτοιους ρυθμούς από τα 23 της. «Θα είναι σίγουρα πολύ κουραστικό. Οι αντοχές μου είναι διαφορετικές… δεν ξέρω τι θα συμβεί», τόνισε γελώντας.

Οι τηλεοπτικές προτάσεις και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε και για τις τηλεοπτικές της προτάσεις. «Έχω συνήθως κάποιες προτάσεις που για κάποιο λόγο δεν είναι αυτό που θα ήθελα… δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Κάποια πράγματα που μου πρότειναν δε μου άρεσαν» δήλωσε, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι θα τη δούμε στη δεύτερη σεζόν της σειράς Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό.

Δε γινόταν η κουβέντα να μην πάει στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αφού υπήρξε συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Αν… το 2012, την πρώτη κινηματογραφική του επιτυχία. «Ο Χριστόφορος είναι ο μεγάλος σταρ», απάντησε με χαμόγελο όταν τη ρώτησα για εκείνη τη συνεργασία τους.

Υπάρχει η πιθανότητα να συνεργαστούν ξανά; «Με τον Χριστόφορο έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, αλλά έχω προσέξει ότι προτιμά να μην παίρνει τους ίδιους συνεργάτες σε αυτό που κάνει, εκτός από τη Μαρία Καβογιάννη… Δεν τον έχω ρωτήσει. Τι να σου πω!», ξεκαθάρισε.

Η Εκάβη του Ευριπίδη, σε μετάφραση Ελένης Βαροπούλου και σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη, θα ξεκινήσει την περιοδεία της στις 10 Ιουλίου στο θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη και θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Ιωσήφ Ιωσηφίδης (Ταλθύβιος), Μαρίνα Καλογήρου (Πολυξένη), Ελένη Κοκκίδου (Εκάβη), Θανάσης Κουρλαμπάς (Οδυσσέας), Ερρίκος Μηλιάρης (Φάντασμα Πολύδωρου), Ηλεάνα Μπάλλα (Θεράπαινα), Άκης Σακελλαρίου (Πολυμήστορας), Αλέκος Συσσοβίτης (Αγαμέμνονας).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ