Μαρία Λεκάκη: Αποχώρησε όταν έκανε δηλώσεις η Βίκυ Σταυροπούλου

Μαρία Λεκάκη

Στην κοπή πίτας της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι» βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες, με την Μαρία Λεκάκη, την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να μιλούν στους δημοσιογράφους. Ωστόσο η Μαρία Λεκάκη κατά την διάρκεια των δηλώσεων αποχώρησε.

«Καλή χρονιά λοιπόν, με υγεία, ειρήνη και ηρεμία. Δεν είναι τυχαίο που το φλουρί έτυχε στο ταμείο του θεάτρου μας, νομίζω ότι 2 χρόνια τώρα εκεί πέφτει το φλουρί», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Σε ερώτηση για το πώς πέρασαν τις γιορτές, η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε: «Εδώ, δουλεύοντας καθημερινά, αλλά επειδή ακριβώς είχαμε ένα γεμάτο θέατρο, γέμιζαν και οι ψυχές μας γιατί ο κόσμος πέρναγε καλά».

«Τι ωραία που τα λέει!», σημείωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Αυτό ήθελα να πω, τι ωραία που τα λέει η κυρία Σταυροπούλου. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, καλή χρονιά, με υγεία, να είστε καλά, φιλάκια!», ανέφερε εκείνη τη στιγμή η Μαρία Λεκάκη και στη συνέχεια αποχώρησε.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων αποχώρησε και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, όταν η Βίκυ Σταυροπούλου ρωτήθηκε για το «Είσαι το ταίρι μου», λέγοντας: «Σας φιλώ και εγώ, καλή χρονιά!». 

Exit mobile version