Μαρία Ηλιάκη: Γιατί γκρινιάζει η κόρη της

Παράπονα έκανε η Μαρία Ηλιάκη για τη σχεδόν τριών μηνών κόρη της που δεν λέει να μείνει ήσυχη όταν είναι στο σπίτι και ο μπαμπάς της. Όπως είπε σε insta story η παρουσιάστρια, ενώ η μπέμπα τα περισσότερα πρωινά είναι ήσυχη, όταν ο Στέλιος Μανουσάκης είναι στο σπίτι και έχει ρεπό, δεν σταματάει.

Ηλιάκη κόρη

“Νομίζω πως υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος ότι την Κυριακή που έχει ρεπό και ο μπαμπάς και θέλουμε να δούμε λίγο Netflix έτσι σαν ζευγάρι ρε παιδί μου, δεν σταματάει ε. Συνήθως τα πρωινά είναι ήσυχη, αυτό συμβαίνει σε όλα τα μωρά; Μάλλον κάποιο ραντάρ έχουν και σου λέει όχι θέλετε να μείνετε οι δύο σας; No way είμαι και εγώ εδώ! Μη με κοιτάς, καθόλου μην με κοιτάς” είπε η Μαρία Ηλιάκη κοιτάζοντας την μπέμπα που την είχε δίπλα της.

Προφανώς η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, είχαν άλλα σχέδια για το πρωί της Κυριακής, αλλά η μικρούλα δεν έλεγε να ησυχάσει.

Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε στην Ελβετία

Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία, προκειμένου να είναι μαζί με τον σύντροφό της και γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη. Η παρουσιάστρια γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό στις 31 Μαΐου στην κλινική, όπου εργάζεται ο σύντροφός της.

Μετά τη γέννηση της κόρης τους, σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Realnews, ο Στέλιος Μανουσάκης είχε πει: “Πολύ ιδιαίτερες στιγμές, ανεκτίμητης αξίας! Συναισθήματα που μας δένουν ακόμα περισσότερο με τη Μαρία. Η κόρη μας είναι λες και τη γνωρίζουμε καιρό. Θεωρώ ότι μοιάζει και στους δυο μας αντικειμενικά!”. Ο ίδιος ήταν παρών στον τοκετό, αλλά όχι ως γιατρός.

Προτίμησε να απολαύσει αυτές τις μοναδικές στιγμές ως πατέρας. Η παρουσιάστρια προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη, αλλά η αγωνία γι’ αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία δεν θα μπορούσε να λείπει. Τη μαγική στιγμή που ήρθε το μωρό, όπως περιγράφει ο αγαπημένος της, η παρουσιάστρια άλλαξε όψη. Η μητρότητα ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της και από εκείνη την ώρα κανείς από τους δύο γονείς της μικρής δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της.

Η ιστορία αγάπης της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε στην Ελλάδα, όπου γνωρίστηκαν, αλλά αρκετές από τις σελίδες του ρομαντικού παραμυθιού που βιώνουν γράφτηκαν στην Ελβετία. Η Μαρία και ο Στέλιος είναι μαζί τρία χρόνια. Ολο αυτό το διάστημα η blogger πηγαινοερχόταν στη Ζυρίχη, μέχρι που έμαθε τα ευχάριστα και επέλεξε να μείνει στο πλευρό του αγαπημένου της.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη απόφαση ήταν πιο εύκολη απ’ ό,τι θα ήταν παλαιότερα, καθώς έχει προσαρμόσει αναλόγως τα επαγγελματικά της. Αυτές τις ημέρες, οι δυο τους ζουν τις πρώτες στιγμές με την κόρη τους στο νέο σπίτι στο προάστιο Χόργκεν της Ζυρίχης, όπου μετακόμισαν πριν από λίγο καιρό.

Στην ερώτηση για το πότε σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή για το αν θα επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα, ο Στέλιος Μανουσάκης είχε απαντήσει στην «R»: “Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πλάνα. Προσπαθούμε βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ