Μαλού: Η επική ατάκα που της είπε ο Κουβανός σύντροφός της για να την… ρίξει – ΒΙΝΤΕΟ

Το απόγευμα της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου, η Μαλού βρέθηκε καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο του «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετείχε στο παιχνίδι μαγειρικής του ΣΚΑΪ παρέα με τον Νίκο Απέργη, διεκδικώντας χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους, ο Μάρκος Σεφερλής δεν παρέλειψε να κάνει στη Μαλού ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, τις οποίες η ίδια μοιράζει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στην Αθήνα και στην Καλαμάτα.

«Δεν μένω μόνιμα στην Καλαμάτα. Είμαι μισές μέρες στην Αθήνα για δουλειά και μισές στην Καλαμάτα. Μην τα μπερδεύουμε. Αρέσει στον Χουάν η Καλαμάτα», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Τον Χουάν τον γνώρισα σε ένα latin bar. Συναντηθήκαμε, χορέψαμε, εκείνος το ζήτησε. Δεν με ήξερε, γιατί δεν παρακολουθούσε. Ήμουν η κοπέλα εκείνης της βραδιάς», περιέγραψε στη συνέχεια η Μαλού για την πρώτη της γνωριμία με τον Χουάν Ροντρίγκεζ.

«Με ενθουσίασε σαν άντρας αλλά χαθήκαμε και βρεθήκαμε μετά από 3 χρόνια πάλι τυχαία. Τότε είχα βγάλει το «Τους είπες πως» και βλέπω ένα βράδυ ένα μήνυμα που μου έστειλε: ακούω το Τους Είπες Πως και νιώθω… αλήτη. Έτσι έσπασε ο πάγος», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαλού, με τον Μάρκο Σεφερλή να ξεσπά σε γέλια με την ιστορία της τραγουδίστριας.

«Διορθώθηκε ο… αλήτη, έγινε αλήτης πια και περάσανε τα χρόνια», κατέληξε η Μαλού. Η τραγουδίστρια, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greek Idol, και ο Κουβανός σύντροφός της έχουν αποκτήσει έναν γιο το 2017.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ