Κάρμεν Ρουγγέρη: Ο σύζυγός μου είναι μεγαλύτερη φίρμα από εμένα – Τον θαυμάζω ακόμη και τώρα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή βρέθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και συγγραφέας μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για την καλλιτεχνική της πορεία, αλλά και για τον μεγάλο της έρωτα που ήταν ο σύζυγός της, του οποίου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι πολύ μεγάλη θαυμάστριά του, ενώ τονίζει πως είναι πολύ μεγαλύτερη φίρμα από την ίδια.

«Είμαι 14 χρονών και βλέπω μια ταινία όπου κάποιος ντουμπλάρει τη φωνή. Εγώ έχω μανία με τις ωραίες φωνές… ένας βαρύτονος και σε όλη μου τη ζωή από εκείνη την ημέρα μιλάω για αυτή τη φωνή. Μπαίνω στη λυρική σκηνή με φλερτάρει κάποιος που φοράει γυαλιά… Έχω μανία με τους άνδρες που φοράνε γυαλιά. Ανταποκρίνομαι. Είναι σολίστας και εγώ είμαι χορωδός. Δεν έχω ακούσει τη φωνή του, μου προτείνει να πάμε στο Λυκαβηττό, καθόμαστε στο Λυκαβηττό, μιλάμε για φωνές όπως μιλάνε όλοι οι λυρικοί και του λέω εγώ μια φωνή έχω ερωτευτεί στη ζωή μου -δεν έχω ακούσει ακόμα τον τραγουδιστή αυτόν… “Δεν ξέρω αν το ξέρεις”, λέω την “τάδε ταινία έτσι κι έτσι” μου λέει “εγώ ήμουνα”. Είπα αυτός είναι ο άνδρας της ζωής μου. Μετά από 14 χρονών εγώ τον γνώρισα τον άνδρα μου στα 22 μου. Είναι ο Ανδρέας Κουλουμπής, του οποίου είμαι φανατική θαυμάστρια ακόμη και τώρα, είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι και καταπληκτικός ηθοποιός. σε όλη μας τη ζωή έτσι πορευτήκαμε βλέποντας ο ένας τη δουλειά του άλλου και κρίνοντάς την, αλληλοβοηθιόμασταν. Ο Ανδρέας είχε πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο τόσο μεγάλο που ήθελε μάζεμα. Για μένα είναι μεγαλύτερη φίρμα από μένα δεν το συζητάμε γιατί εγώ δεν έχω παίξει την Αντιγόνη στην Αντιγόνη στον  χορό ήμουν. Ο Κουλουμπής ήταν ο Ριγκολέττο ο Μάκβεθ, όλα τα μεγάλα πράγματα… έχει παίξει και έχει κάνει καριέρα και στο εξωτερικό».

«Είμαστε πολύ διαφορετικοί. Δεν έχουμε βγει ποτέ να πάμε ούτε (…) Αφού ο κόσμος θα νόμιζε ότι είμαστε χωρισμένοι, γιατί ο Αντρέας ήταν πάντα με ένα βιβλίο στο χέρι που διάβαζε το Ριγκολέτο του… Εμένα μου αρέσει να πηγαίνω να βλέπω παραστάσεις και του έλεγα, “θα πάω στο θέατρο, θέλεις να έρθεις να πάμε παρέα”; “Όχι θέλω να διαβάσω” μου απαντούσε. “Πολύ ωραία θα πάω με τη φίλη μου”.

Μπορεί στη σήμερον ημέρα μια γυναίκα, αν ο άνδρας της δεν την έβγαζε έξω, να θύμωνε και να τον χώριζε. Εγώ καταρχάς είμαι τόσο μεγάλη θαυμάστρια που δεν θα ήθελα ποτέ να τον χάσω», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ