Παρθενόπη Μπουζούρη: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να ενσαρκώσει τη «Πολυξένη» στην Μάγισσα

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε η Παρθενόπη Μπουζούρη, γνωστή και ως Πολυξένη στη σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα».

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη αναφέρθηκε στην απόφασή της να συμμετάσχει στην τηλεόραση αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η επιθυμία της ήρθε μετά την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Δεν ήμουν αρνητική με την τηλεόραση αλλά αυτό που έβγαζα προς τα έξω δεν ήταν ακριβώς θετικό. Εκεί που ήμουν ήταν λίγο δύσκολο. Για πολλά χρόνια έκανα θέατρο, την ομαδική δουλειά, έρευνα, διδασκαλία. Ήμουν στην κοσμάρα μου. Δεν θα έλεγα όχι αν μου έλεγε κάποιος να κάνω τηλεόραση.

Αυτό που ζω στην τηλεόραση είναι υπέροχο. Δεν το αντιμετώπισα με το φρυδάκι σηκωμένο αλλά πραγματικά σαν πρωτάρα. Κάθε μέρα για μένα ήταν μαθητεία.

Το πιο δύσκολο στο σινεμά και την τηλεόραση δεν έχεις τον έλεγχο εσύ, πρέπει να συνεργαστείς με πολλούς ανθρώπους. Είναι πληθυντικός αριθμός η τηλεόραση περισσότερο από το θέατρο».

«Ήμουν το παιδί που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ασχοληθεί με αυτά τα πράγματα. Σπούδασα Γεωπονική και πήρα και το πτυχίο μου. Στη σχολή θέατρου μπήκα στα 25. Ήξερα από το τρίτο έτος ότι δεν θα γίνω Γεωπόνος. Η σχολή ήταν μια αναγκαία συνθήκη. Όσοι ζούμε σε επαρχία, η ζωή μας ξεκινά όταν φεύγουμε. Όταν έφυγα από την Ξάνθη για σπουδές και πήγα στη Θεσσαλονίκη, νόμιζα ότι πήγα Νέα Υόρκη.

Την Ξάνθη την κουβαλάω πάντα μαζί μου. Η ρίζα μας και η αφετηρία μας είναι κάτι που αν δεν το τιμάμε, μας τιμωρεί. Δεν μπορούμε να θέλουμε στην Τέχνη να αφηγηθούμε το οτιδήποτε αυθεντικό αν δεν έχουμε επαφή με το αυθεντικότερο κομμάτι του εαυτού σου.

Μία διογκωμένη εικόνα της προσωπικότητάς μας πάμε να την τσιμπήσουμε όλοι. Η βαθιά ρίζα είναι αυτή που δίνει τους καλύτερους καρπούς. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε πολύ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ