Τουρκία: Αναστολή μέχρι νεοτέρας όλων των πρωταθλημάτων μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού του διαιτητή

Οι εξελίξεις στο τουρκικό ποδόσφαιρο είναι συνταρακτικές μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού του διαιτητή στον αγώνα μεταξύ Ανκαραγκιουτσού και Ριζεσπόρ. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας.

Τουρκία: Πρόεδρος μπήκε στο γήπεδο και επιτέθηκε με γροθιές και κλοτσιές στον διαιτητή – Δείτε το βίντεο

Οι εικόνες ντροπής που είδαμε στον αγώνα της Ανκαραγκιουτσού με τη Ριζεσπόρ, με τον πρόεδρο των γηπεδούχων να γρονθοκοπεί τον διαιτητή, ο οποίος μάλιστα δέχθηκε και άλλα χτυπήματα (κλωτσιές), έφεραν εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Τουρκίας, καθώς αποφασίστηκε η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου μέχρι νεοτέρας.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, έγινε μια συνάντηση στην τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και αμέσως μετά ο πρόεδρος, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί έκανε δηλώσεις στα Μέσα, γνωστοποιώντας τις αποφάσεις. Η επιστροφή στη δράση θα αποφασιστεί σε νέα συνάντηση της ομοσπονδίας και υπό ποιο καθεστώς θα γίνουν τα παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο προκάλεσε την αντίδραση και του προέδρου της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού, είναι μέλος και πρώην βουλευτής του κόμματος του Ερντογάν και με εντολή του έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό του κόμματος με αίτημα την αποβολή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ