Βάσω Λασκαράκη: Με την κόρη της Εύα στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η επίσημη πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας “Κουραμπιέδες από χιόνι,” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου στο Village Cinemas στο The Mall.

Το σενάριο ανήκει στους Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα, Αγνή και Χάρη Χιώτη, ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ταινίας βρίσκεται και η Κατερίνα Γερονικολού.

Στην κινηματογραφική πρεμιέρα παρευρέθησαν πολλοί καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων και η πρώην σύζυγος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βάσω Λασκαράκη, που παρευρέθη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και την κόρη τους, Εύα.

Λίγο πριν την έναρξη της ταινίας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόζαρε στο κόκκινο χαλί με την αγαπημένη του κόρη σε μια σπάνια φωτογραφία, εμφανίζοντας ιδιαίτερα χαρούμενος.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι,” ο ίδιος αναφέρθηκε στην κόρη του, Εύα, αποκαλύπτοντας πως η ταινία αφιερώνεται σε εκείνη. Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο μεταξύ τους έδωσε την αφορμή για τη σκηνοθέτησή της.

Τα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την μικρή Εύα συγκίνησαν τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της κόρη.

Φυσικά, εκτός από την Βάσω Λασκαράκη το «παρών» έδωσαν και οι συμπρωταγωνιστές του Γιάννη Τσιμιτσέλη στη σειρά του ANT1 «Ο Πρώτος από εμάς», όπως η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μάριος Αθανασίου, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κ.α.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ