Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα, δε θέλω να έχω επαφές

Με αφορμή το γεγονός πως είδε την Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο πόσο την πείραξε ο τρόπος με τον οποίο η παρουσιάστρια του Mega είχε τοποθετηθεί για την κόντρα της με την Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Την Δανάη την είδα χθες στο θέατρο, την είδα από μακριά. Δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εγώ έχω μία άποψη γενικότερα, είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει, έχω βάλει μέσα στην ζωή μου. Όταν γίνει κάτι το οποίο μπορεί να σε πειράξει, προτιμώ, αν θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει. Ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα.

Εμένα ύπουλα πράγματα και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δεν μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρε τον τηλέφωνο και πες του «Θα σε κράξω αύριο στην εκπομπή, γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ σε αυτό που έκανες με την Φαίη ή με τον Γιώργο ή με τον Ηλία ή με τον Γρηγόρη». Παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες και αυτά. Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα.

Γενικότερα το λέω, εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Όταν κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους μπορεί να έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και να τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, βλέπεις ότι σε μία άτυχη στιγμή σου, γιατί έφταιγα, σου φέρονται έτσι, για μένα δεν θέλω να έχω επαφές. Εγώ προσωπικά!».

Ακόμα, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Και επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και εννοείται πως αυτά τα πράγματα δε μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από μένα! Και νομίζω πως τα παιδιά έκαναν παρέα.

Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, φαντάζομαι. Ή ο Φίλιππος προς Θεού. Γνωρίστηκαν από μένα. Αυτό. Και κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Μέχρι εκεί. Τώρα τα άλλα πιστεύω είναι φανταστικά σενάρια! Πιστεύω παιδιά, αλλά τι να σας πω!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ