Δανάη Μπάρκα: Εμφανίστηκε με κούπα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά – «Να μην πυροβολούμε τους ανθρώπους»

Το χθεσινό (8/11) ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου εναντίον της Φαίης Σκορδά, με αφορμή σχόλια που είχε κάνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, έχει προκαλέσει μία θύελλα αντιδράσεων. Πολλοί είναι οι γνωστοί που έχουν ήδη τοποθετηθεί, μεταξύ αυτών και η Δανάη Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, σήμερα (9/11) η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν, είπε: «Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, ήδη τα μηνύματα είναι πολλά σε σχέση με τα θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας. Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως επειδή δεν είμαι συνηθισμένη, ακόμα τουλάχιστον, ποτέ δεν ξέρεις. Κι επειδή όντως βλέπω ότι όλοι συζητάμε το θέμα που διαδραματίστηκε χθες ανάμεσα στις εκπομπές.

Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, γιατί νομίζω ότι όλοι μας έχουμε αποδείξει σ’ αυτόν εδώ τον χώρο και η ομάδα που δεν φαίνεται, αλλά και εμείς που φαινόμαστε, ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε.

Γιατί δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα, γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά. Γιατί νομίζω ότι αν δεν έχεις να πεις κάτι καλό, καλύτερα να μην πεις τίποτα».

«Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να μας κάνει σκεφτόμαστε, να μας κάνει αλλάζουμε. Είναι ένα μέσο που εγώ θυμάμαι από μικρή πάντα όταν βαριόμουν, όταν στεναχωριόμουν, όταν χαιρόμουν, να την ανοίγω, να χάνομαι και να βλέπω ωραίους ανθρώπους να μιλάνε…

Ο καθένας αυτό το μέσο το χρησιμοποιεί, το αξιοποιεί, το εκμεταλλεύεται διαφορετικά. Εμείς είμαστε εδώ πραγματικά για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που μπορεί να  βρίσκονται στην ίδια ώρα σε άλλο κανάλι δεν τους θεωρούμε απέναντι και ωραίο είναι κανείς να μην τους θεωρεί απέναντι.

Γιατί, επειδή ακριβώς ξέρουμε τι τραβάει ο καθένας για να γεννηθεί μία εκπομπή, νομίζω ότι είναι πολύ πιο ουσιαστικό να μπαίνουμε στα παπούτσια του, να υπάρχει μία ενσυναίσθηση, να καταλαβαίνουμε τι μπορεί να έχει ζήσει όλα τα χρόνια της πορείας του και να το σεβόμαστε» πρόσθεσε.

«Να μην «πυροβολούμε» τους ανθρώπους»

Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα σημείωσε ότι: «Οι «επιθέσεις» είναι κάτι που εμείς εδώ δεν νομίζω ότι έχουμε δείξει πως αγαπάμε και δεν είναι ωραίο. Πάντα είμαστε με την πλευρά των ανθρώπων που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Αντίστοιχα σε δύο μήνες μπορεί να συμβεί στην άλλη πλευρά και πάλι θα είμαστε εκεί και θα στηρίξουμε όποιον άνθρωπο μπορεί να αισθάνεται αμήχανα, είτε κάνει «απέναντι» εκπομπή, είτε δεν κάνει.

Είμαστε όλοι άνθρωποι! Να είμαστε χαρούμενοι, να μπαίνουμε στα παπούτσια του άλλου, να σκεφτόμαστε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να πληγώνονται, να έχουν οικογένειες και να αισθάνονται πολύ αμήχανα και δύσκολα! Να είμαστε ενωμένοι και κυρίως να σκεφτόμαστε ότι εδώ που είμαστε, ήταν κάποιοι άλλοι, εδώ που θα είμαστε αύριο μπορεί να μην νομίζαμε ότι θα πάμε!

Να πατάμε τα πόδια μας γερά στην γη και πραγματικά να σεβόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας. Να είμαστε χαρούμενοι, να είμαστε καλά, να μην «πυροβολούμε» τους ανθρώπους. Ο καθένας έχει τον τρόπο του, κάνει την δουλειά του όπως θέλει, αλλά να είμαστε ενωμένοι».

Στο τέλος η Δανάη Μπάρκα παίρνοντας μία κούπα με το λογότυπο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά τόνισε: «Να στείλω και την αγάπη μου, να πω μια καλημέρα και να είμαστε αλήθεια όλοι ο ένας δίπλα στον άλλον, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πώς θα μας τα φέρει η ζωή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ