Κάτια Νικολαΐδου: «Ήταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο, πίστευε ότι θα νικήσει» λέει ο Δημήτρης Στρέπκος

Η Κάτια Νικολαΐδου σε ηλικία 58 ετών πέθανε χθες (8/11) ύστερα από πολυετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Τον θάνατο της ηθοποιού γνωστοποίησαν ο αδελφός της Τάκης Νικολαΐδης και ο καλός της φίλος και σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος.

Σήμερα (9/11) ο Δημήτρης Στρέπκος μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Κάτια Νικολαΐδου. Ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε πως η ηθοποιός βρισκόταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο και πίστευε ότι θα νικήσει και σε αυτή την μάχη.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Στρέπκος είπε: «Το πάλευε πολλά χρόνια γι’ αυτό δεν την βλέπατε κιόλας. Το πρόβλημα είχε επανέλθει, το πάλευε πολύ. Ήταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο. Δεν επιτρεπόταν να την βλέπω λόγω της κατάστασης, μιλούσαμε με βιντεοκλήση.

Πίστευε και εμείς το πιστεύαμε, ότι θα πάει καλά. Η Κάτια το είχε πολεμήσει ξανά και ήταν για εμάς άλλος ένας αγώνας. Πίστευε ότι θα νικήσει. Γελάγαμε, πιστεύαμε ότι αυτό είναι κάτι που θα φύγει. Δεν το πιστεύουμε ότι έφυγε».

«Με τον αδελφό της μιλάμε καθημερινά, δεν το πιστεύουμε ότι έφυγε. Εσείς το ακούσατε χθες, εμείς το περνάμε χρόνια, για σας ήταν ξαφνικό, αλλά για μας ήταν το κορίτσι μας που πόναγε» κατέληξε.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατό της, ο Δημήτρης Στρέπκος δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ του στο instagram, έγραψε: «Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου, το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε… Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ