Ελεονώρα Μελέτη για Καινούργιου – Σκορδά: «Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να λέγονται και δημόσια»

Χθες (8/11) η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σ’ ένα πρωτοφανές ξέσπασμα εναντίον της Φαίης Σκορδά. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν φανερά ενοχλημένη με τον σχολιασμό που έκανε η Φαίη Σκορδά σε προηγούμενη εκπομπή της, για τον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της, είχαν χειριστεί την κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Light.

Σήμερα (9/11) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παρουσίασαν ένα βίντεο με τα όσα έγιναν μεταξύ των δύο κυριών και η παρουσιάστρια πήρε μία ξεκάθαρη θέση.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη μετά την προβολή του βίντεο είπε: «Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ, δεν ξέρω εσείς αν θέλετε, αλλά εγώ κάνω ξεκάθαρη τη θέση μου από την αρχή. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να λέγονται και δημόσια, ακόμα και όταν έχουμε να πούμε κάτι ή  πολλά ή ακόμα και τίποτα.

Εγώ χθες ήρθα σε επικοινωνία και με τα δύο κορίτσια, μιλήσαμε. Επομένως, ότι είπαμε κατ’ ιδίαν, θα μείνει μεταξύ μας και δεν χρειάζεται να χώνουμε τη μύτη μας σε οτιδήποτε κι αν γίνεται ή εκτυλίσσεται τηλεοπτικά. Κάποια πράγματα ίσως να μην χρειάζεται και να τα σχολιάζουμε κιόλας και τελειώνει εκεί το θέμα».

«Εγώ έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου και θέλω να συνεχίζω να πορεύομαι με στόχο αυτή. Εγώ οραματίζομαι μια κοινωνία στην οποία οι γυναίκες θα είμαστε ενωμένες, θα είμαστε μια γροθιά, θα είμαστε μαζί, θα στηρίζουμε η μία την άλλη, θα αγαπάμε η μία την άλλη.

Θεωρώ τεράστιο χρέος ευθύνης το ότι μεγαλώνω ένα κορίτσι και θέλω αυτό το κορίτσι να αγαπάει τον εαυτό του και να αγαπάει και τους άλλους. Και θέλω να μείνω σε αυτό. Εάν εσείς θέλετε να σχολιάσετε κάτι, πολύ ευχαρίστως» ανέφερε στη συνέχεια.

Η Ελεονώρα Μελέτη κατέληξε λέγοντας πως: «Εγώ αυτά που ήθελα να πω και που ένιωσα την ανάγκη, το είπα και στη Φαίη, το είπα και στην Κατερίνα και θα μείνω σε αυτό. Δεν χρειάζεται να γίνονται όλα δημόσια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ