Αντιδράσεις για το τατουάζ στο μέτωπο που διχάζει το διαδίκτυο – «100% ψεύτικο»

Το τατουάζ ήταν ψεύτικο. Η Ana Stanskovsky συγκλόνισε τον κόσμο όταν δημοσίευσε βίντεο υποστηρίζοντας πως έκανε τατουάζ στο μέτωπό της το όνομα του φίλου της Kevin Freshwater. Αλλά πολλά από τα εκατομμύρια θεατών του TikTok που είδαν το κόλπο, συμπεριλαμβανομένου του καλλιτέχνη τατουάζ διασημοτήτων Kevin Paul, ισχυρίζονται ότι το “μελάνι” είναι fake.

«100% ψεύτικο», είπε ο Paul, ο οποίος έχει κάνει τατουάζ στους Rihanna, Harry Styles και Ed Sheeran,  σε συνέντευξη στην Metro. «Είναι κυριολεκτικά από μαρκαδόρο».

Ο ειδικός στα τατουάζ εντόπισε αρκετές ενδείξεις ότι η ιστορία της TikToker δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Το μηχάνημα δεν λειτουργεί καν και δεν βγαίνει μελάνι από αυτό», εξήγησε ο Paul “Δεν υπάρχει καμία βελόνα που μπαίνει στο δέρμα«.

«Το δέρμα της θα ήταν ανασηκωμένο και φουσκωμένο. Όλοι οι πόροι θα ήταν ανυψωμένοι. Θα έβλεπες επίσης μελάνι και αίμα να στάζει στο πρόσωπό της» περιέγραψε.

Ο Στανσκόφσκι, 27 ετών,  δημοσίευσε το viral βίντεο στις 5 Νοεμβρίου , το οποίο έχει σχεδόν 25 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, δείχνοντάς την να έχει το όνομα του συντρόφου της Kevin κάτω από τη γραμμή των μαλλιών της με μαύρα γράμματα.

@user3lx20fhcaaMy new face tattoo ❤️♬ original sound – user25935773478

Ο Paul συνέχισε λέγοντας ότι ένα τόσο μεγάλο τατουάζ έρχεται με πολύ πόνο και η κάτοικος του Λονδίνου είναι μια πειστική ηθοποιός.

«Δεν κάθεσαι με τέτοιο πρόσωπο όταν κάνεις τατουάζ στο κεφάλι σου. Πονάει. Είναι μια απέλπιδα προσπάθεια για έναν καλλιτέχνη τατουάζ να γίνει γνωστός και για το κορίτσι να αποκτήσει περισσότερους ακόλουθους», επανέλαβε.

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της με το τατουάζ της στο Διαδίκτυο, η Στανσκόφσκι δημοσίευσε μια σειρά από κλιπ TikTok  εξηγώντας γιατί έβαλε το όνομα του άνδρα της στο μέτωπό της και επιβεβαιώνοντας ότι το τατουάζ είναι αληθινό.

«Ναι, είναι αληθινό»,  είπε στο viral κλιπ . «Δεν μπορώ ούτε η ίδια να το πιστέψω ότι το έκανα».

@user3lx20fhcaa Replying to @Ruby ❤️ 100%real #tattoo #facetattoo #fyp ♬ original sound – user25935773478

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ