Έκανε τατουάζ το όνομα του φίλου της στο μέτωπο: «Δεν είναι φάρσα, είναι αληθινό»

Σκέφτεστε να γράψετε το όνομα ενός άνδρα πάνω στο κορμί σας; Σίγουρα, το να είσαι ερωτευμένος αλλά ας το παραδεχτούμε, το να βάλετε μόνιμα το όνομα του συντρόφου σας στο μέτωπό σας με τατουάζ είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες θα αρνούνταν καν να το σκεφτούν. Ο Κέβιν όμως είναι τυχερός!

«Κάνω τατουάζ το όνομα του [του φίλου μου] στο πρόσωπό μου», είπε η Λονδρέζα Ana Stanskovsky, 27 ετών, στις λεζάντες μιας εντυπωσιακής ανάρτησης στο TikTok. “Ας το κάνουμε!”.

Το βίντεο, το οποίο έχει σχεδόν 23 εκατομμύρια προβολές, φαίνεται να δείχνει τη γυναίκα να βάζει το μικρό όνομα του συντρόφου της, Kevin Freshwater ακριβώς κάτω από τα φρύδια της με έντονα, μεγάλα γράμματα.

Όμως, οι δύσπιστοι λάτρεις της τέχνης του σώματος αναρωτήθηκαν αν είναι αληθινό ή φάρσα. Με τους περισσότερους να πιστεύουν πως πρόκειται απλώς ένα σκηνοθετημένο κόλπο για την επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν υπάρχει κυριολεκτικά βελόνα στο μηχάνημα», σημείωσε ένας αμφίβολος επικριτής. «Είναι φάρσα. Δεν υπάρχει αίμα ή κοκκινίλα», φώναξε ένας εξίσου πεπεισμένος χρήστης.

@anastanskovsky Replying to @Ruby ❤️ 100%real #tattoo #facetattoo #fyp ♬ original sound – Ana stanskovsky

Ωστόσο, σε μια σειρά από κλιπ που ακολούθησαν, η ατρόμητη TikToker επέμενε ότι το αμφιλεγόμενο τατουάζ στο μέτωπό της είναι, στην πραγματικότητα, αυθεντικό.

«Ναι, είναι αληθινό», επιβεβαίωσε στο διαδίκτυο . «Δεν μπορώ ούτε η ίδια να το πιστέψω ότι το έκανα».

«Ξέρω ότι είναι λίγο τρελό», συνέχισε. «Αλλά μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματά μου και νομίζω ότι αν αγαπάς πραγματικά κάποιον θα πρέπει να μπορείς να το επιδεικνύεις».

«Αν η κοπέλα σου δεν θέλει να κάνει τατουάζ το όνομά σου στο πρόσωπό της», προειδοποίησε η Στανσκόφσκι, «απλώς πρέπει να βρεις στον εαυτό σου μια νέα φίλη».

Και όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει αν η αγάπη της για τον Κέβιν δεν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, απάντησε ειρωνικά: «Αν χωρίσουμε, θα πρέπει απλώς να βρω έναν διαφορετικό Κέβιν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ