Ο δολοφόνος με το τατουάζ «420» – Την αποκεφάλισε και έφυγε από το σημείο με το κεφάλι της

Σοκ προκαλεί ένα στυγερό έγκλημα στην πόλη Σάντα Ρόζα στην Καλιφόρνια. Ένας άνδρας, ο οποίος έχει τατουάζ με το νούμερο «420» στο κεφάλι του, κατηγορείται ότι αποκεφάλισε μια γυναίκα συγγενή του και έφυγε από το σημείο του εγκλήματος κρατώντας το κεφάλι της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 24χρονος Luis Aroyo-Lopez, συνελήφθη στον τερματικό σταθμό Transbay το πρωί του Σαββάτου, όταν οι αστυνομικοί του Σαν Φρανσίσκο τον αναγνώρισαν. Ο 24χρονος καταζητούνταν καθώς η αστυνομία της Santa Rosa ανακάλυψε το αποκεφαλισμένο σώμα μιας γυναίκας μέσα σε ένα σπίτι την Πέμπτη.

Το κεφάλι της γυναίκας δεν υπήρχε στο σημείο του εγκλήματος και η αστυνομία πιστεύει ότι ο Aroyo-Lopez το πήρε μαζί του όταν διέφυγε. Η αστυνομία της Σάντα Ρόζα δεν έδωσε πληροφορίες για το αν τελικά βρέθηκε το κεφάλι του θύματος μετά την σύλληψη του 24χρονου.

Το θύμα δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι πρόκειται για συγγενή του Aroyo-Lopez.

Αφότου αναγνωρίστηκε ως ύποπτος, η αστυνομία δημοσίευσε μια φωτογραφία του, αποκαλύπτοντας το τατουάζ του με το «420» και ένα φύλλο μαριχουάνας στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του.

Ο Aroyo-Lopez αποφυλακίστηκε πρόσφατα από την κρατική φυλακή και βρισκόταν υπό επίβλεψη. Παλαιότερα είχε φυλακιστεί για επίθεση με θανατηφόρο όπλο και για κατοχή όπλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ