Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη για γνωστή παρουσιάστρια – «Είχε θέματα μαζί μου»

Με αφορμή όσα δήλωσε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή Night Out και στον Θεοχάρη Ιωαννίδη ότι «οι λογαριασμοί που με έβριζαν στο twitter ήταν συνδεδεμένοι από το ίδιο μου το γραφείο», η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (29/11), στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε: «Μια παρουσιάστρια είχε με εμένα τις διαφωνίες της, τα θέματά της… Τη μέρα που δημιουργήθηκε η εν λόγω παρεξήγηση, όχι δημόσια, άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς, τέσσερα ήταν, που έλεγαν πράγματα που μόνο άνθρωπος της τηλεόρασης μπορεί να έχει αυτή την ορολογία.

Δεν μπορεί, δηλαδή, η γειτόνισσά μου να μου στείλει μήνυμα και να μου πει “η ζώνη αυτό, ο τάδε άνθρωπος” με επίθετα και με ονόματα, σκαλέτες, ονόματα, ζώνες».

«Αυτό συνέβη δύο ώρες μετά την παρεξήγηση, μου ήρθαν τέσσερα μηνύματα. Προφανώς και αντιλήφθηκα ότι είναι η ίδια από άλλους λογαριασμούς, ή φίλες της ή άνθρωποι του περιβάλλοντός της που έχουν πολλούς λογαριασμούς», συμπλήρωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ