Κώστας Τσουρός: «Με έβριζαν στο twitter με IP από το ίδιο γραφείο» – «Μετέδωσα τη δολοφονία της θείας μου»

Κώστας Τσουρός και Θεοχάρης Ιωαννίδης συναντήθηκαν στην ταράτσα της εκπομπής του «Night Out» και μαζί συζήτησαν για την τηλεόραση, τις δύσκολες προσωπικές σχέσεις πίσω από τις κάμερες, αλλά και άγνωστες πτυχές από την έως τώρα πορεία του.

Όπως ο ίδιος δήλωσε δεν ήταν αυτοσκοπός του να γίνει κεντρικός παρουσιαστής στην τηλεόραση. «Ήταν η φυσική εξέλιξη της πορείας μου» εξήγησε ενώ πρόσθεσε πως έχει «φάει τρικλοποδιές» στο παρελθόν, ακόμη και από ανθρώπους του επαγγελματικού περιβάλλοντός του.

«Έφαγα τρικλοποδιές»

«Αυτοσκοπός δεν ήταν αλλά είναι η φυσική εξέλιξη ενός ανθρώπου. Νιώθω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Κάθε εμπόδιο για καλό. Πάντα γινόταν μία καραμπόλα και δεν γινόταν».

«Ένιωθα απογοήτευση γιατί υπήρχαν συζητήσεις και έφτανες στην πηγή χωρίς να πιεις νερό».

«Έφαγα τρικλοποδιές, αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο χώρος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός, υπήρξαν πισώπλατα μαχαιρώματα».

«Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα και τραγικά που θίγουν την υπόληψή μου. Με είχαν μπλέξει σε ιστορίες που δεν ήμουν εγώ».

Παλιότερος συνεργάτης του είχε φτιάξει ψεύτικο λογαριασμό στα social media με σκοπό να τον σχολιάζει αρνητικά ενώ έχει απογοητευτεί από φίλους που έκανε στην τηλεόραση.

«Δεν μου ταιριάζει το στιλ παρουσίασής της»

Απάντησε στη συνέχεια σε ερωτήσεις που του έκανε η ομάδα του στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μία εξ αυτών αφορούσε με ποια παρουσιάστρια δεν ήθελε να συνεργαστεί και αργότερα άλλαξε γνώμη.

«Χωρίς να έχω προσωπική εικόνα για τη συγκεκριμένη γυναίκα και ενώ παλαιότερα έλεγα ότι δεν θα δούλευα ποτέ μαζί της – εξακολουθώ να λέω ότι δεν θα δούλευα ποτέ μαζί της – αλλά νιώθω ότι έχει φτιάξει λίγο το προφίλ της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου».

«Είχα την εικόνα που είχε πολύς κόσμος ότι ήταν μία κοπέλα που μπήκε στον χώρο της παρουσίασης ξαφνικά, σαν αλεξιπτωτίστρια, δεν είχαν ακουστεί και τα καλύτερα».

«Δεν μου ταιριάζει το στιλ παρουσίασής της. Εγώ δεν το λέω επειδή έγινε μανούλα. Πολλοί λένε ότι τώρα που έγινε μανούλα πρέπει να την κρίνουν διαφορετικά. Γιατί αυτούς που δεν έχουν παιδιά πρέπει να τους κρίνουμε διαφορετικά; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η κριτική δεν μπορεί να βασίζεται στο αν είναι κάποιος γονιός ή όχι».

«Έχω υπάρξει καλό παιδί στην τηλεόραση»

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στα πρώτα του βήματα κλήθηκε να εκφωνήσει τη δολοφονία συγγενικού του προσώπου.

«Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου χωρίς να το ξέρω στις ειδήσεις» ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. «Δολοφονήθηκε η θεία μου στη Σκιάθο, εγώ το είχα πει σαν είδηση ότι έγινε ένα έγκλημα στην Σκιάθο χωρίς να ξέρω ότι αφορά στη θεία μου» συνεχίζει.

«Όταν είσαι δημοσιογράφος και ασχολείσαι με το ρεπορτάζ μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα, απλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, μαθαίνεις να αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έχει υπάρξει «κακό παιδί» της τηλεόρασης;

«Έχω την εντύπωση ότι έχω υπάρξει καλό παιδί, έχω τσακωθεί, έχω συμμετάσχει σε διενέξεις αλλά αυτό δεν με κάνει κακό παιδί. Δεν έχω ασκήσει ποτέ μπούλινγκ, ψυχολογική πίεση, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξουσία για να μειώσω κάποιον».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ