Αναγνωρίζετε το μωρό της φωτογραφίας; – Είναι πρωταγωνιστής του «Σασμoύ»

Ο ρόλος των φωτογραφιών είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς αποτυπώνουν στιγμές της ζωή μας. Οι παιδικές μας φωτογραφίες μας γυρίζουν πίσω στα ίσως πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής μας και αποτελούν μια γλυκιά υπενθύμιση του πώς υπήρξαμε κάποτε.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το μωρό που απεικονίζεται στην φωτογραφία μεγάλωσε και έγινε ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της γενιάς του, ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην δραματική καθημερινή σειρά του Alpha «Σασμός». Συγκεκριμένα στην φωτογραφία βλέπουμε τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Ιουνίου του 1985. Γονείς του είναι οι επίσης ηθοποιοί Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνος Αυγουστίδης. Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε ευρέως γνωστός το 2005 μέσα από την ταινία του Νίκου Περράκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίo». Έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες, ενώ αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από το τηλεοπτικό κοινό το 2010 όταν υποδύθηκε τον «Αντώνη Αγγελόπουλο» στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το νησί».

Από το 2021 ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός». Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης υποδύεται τον «Αστέρη Σταματάκη».

Από το 2022 είναι παντρεμένος με την Γεωργία Κρασσά. Το ζευγάρι έχει έναν γιο τον Αχιλλέα-Κωνσταντίνο που γεννήθηκε το 2021.

Ορφέας Αυγουστίδης
Πηγή: Instagram/mtzompanaki
Ορφέας Αυγουστίδης
Πηγή: Instagram/orfeas_avgoustidis

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει η Μαρία Τζομπανάκη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 5 Ιουνίου του 2022, με αφορμή τα γενέθλια του Ορφέα Αυγουστίδη. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαρία Τζομπανάκη έχει γράψει: «Να έχεις την ευχή μου σε κάθε αναπνοή σου… Χρόνια πολλά πολύτιμο παιδί μου!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Tzompanaki (@mtzompanaki)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ