Light: Εγώ και η σύντροφός μου δεν είμαστε δύο γκέι άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό

Τον Light συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Ο γνωστός ράπερ και κριτής του “Fame Story” κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μίλησε και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με την σύντροφό του, αλλά και για την πολιτική ορθότητα.

Μιλώντας για την σχέση του με την σύντροφό του, ο Light ανέφερε πως: «Δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μου με τη σύντροφό μου. Δεν ήρθε στο προηγούμενο live γιατί ψάχναμε το σκυλάκι μας. Πολύ πιθανόν να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας.

Στην Ελλάδα που είναι λίγο παράξενη χωρά, εγώ και η σύντροφός μου, δεν είμαστε δύο γκέι άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό. Άμα είχε γίνει πρόταση γάμου δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης, δε θα ξέρατε αν έχω κάνει πρόταση γάμου;».

«Η αλήθεια είναι ότι τα μέσα όχι μόνο εμένα σαν Light και τους υπόλοιπους ράπερς ή όπως θέλουν να μας χαρακτηρίζουν τράπερς, δεν μας «χρωματίζουν» πάντα, ή δεν μας περιγράφουν πάντα, με τον πιο σεβαστικό τρόπο. Αυτό δικαιολογείται πρώτον από το είδος της μουσικής που κάνουμε, για κάποιον λόγο θεωρούν ότι επειδή η μουσική μας μπορεί να έχει μέσα βωμολοχίες, δεν μας αξίζει σεβασμός;», εξήγησε στη συνέχεια.

Ακόμα, ο Light σημείωσε ότι: «Θεωρώ ότι υπάρχει μία υπερβολή με την πολιτική ορθότητα και ότι όλοι ψάχνουν να ξεψειρίσουν πράγματα και να βγάλουν ένα λαβράκι εκεί που δεν υπάρχει. Αλλά, πέραν τούτου θεωρώ ότι είναι ένα θετικό πράγμα το να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις λέξεις που χρησιμοποιούμε, με τους όρους που χρησιμοποιούμε, με τα πράγματα τα οποία κάνουμε».

«Επειδή είναι μια καραμέλα την οποία την πιπιλάτε πάρα πολύ καιρό, όπως μπορείς να χαρακτηρίσεις μια γυναίκα με ένα προσβλητικό επίθετο, έτσι μπορείς και να κάνεις με έναν άνδρα. Δεν είναι επίθεση ως προς όλο το γυναικείο φύλο.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι η δική μου τουλάχιστον μουσική στοχοποιεί το γυναικείο φύλο. Ίσα ίσα πολλές γυναίκες ακούν την μουσική μου. Οπότε εφόσον δεν νιώθουν αυτές ότι στοχοποιούνται, μάλλον πάμε καλά», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ