Καθηγήτρια αντάλλαξε γυμνές φωτογραφίες με 14χρονο μαθητή

Μια καθηγήτρια από το Αρκάνσας κατηγορήθηκε ότι αντάλλαξε γυμνές φωτογραφίες με έναν 14χρονο μαθητή – δίνοντάς του οδηγίες να της στείλει τις ακατάλληλες εικόνες για να «ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της επιθυμίες».

Η Kaytlann Barnes, 30 ετών, η οποία ήταν δασκάλα εκείνη την εποχή στο Γυμνάσιο Booneville, φέρεται να έστειλε πολλές γυμνές φωτογραφίες και ένα βίντεο μέσω του Snapchat «εκθέτοντας σκόπιμα τα γεννητικά της όργανα» στο αγόρι, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Logan.

«Πρότεινε στον ανήλικο μαθητή να της στείλει φωτογραφίες με σεξουαλικές εικόνες», αναφέρει η αστυνομία.

Η 30χρονη αναζήτησε το υλικό για να «ξυπνήσει ή να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της επιθυμίες», σύμφωνα με δικαστικά αρχεία που έλαβε το KATV .

Ο μαθητής του Booneville Junior High φέρεται να έλαβε τις εικόνες δύο βράδια, ενώ οι δύο βρίσκονταν ο καθένας στο σπίτι του. Η καθηγήτρια συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου στο σπίτι της στο Φορτ Σμιθ ως αποτέλεσμα της έρευνας από το γραφείο του σερίφη με τη συνδρομή της αστυνομίας του Αρκάνσας.

Κατηγορήθηκε για κακούργημα για σεξουαλική απρέπεια με παιδί και αφέθηκε ελεύθερη από τη φυλακή τη Δευτέρα με εγγύηση 25.000 δολαρίων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ