Fame Story: Beef… εντός των τειχών – Ρέμος και Light ανέπτυξαν τη διαφορά της Rap και της Soul – BINTEO

Ακόμα ένα …beef στο οποίο περιπλέκεται ο Light έλαβε χώρα στο 7o live του Fame Story.

Συγκεκριμένα, Αντώνης Ρέμος και Light ήρθαν σε σύγκρουση με αφορμή την εμφάνιση Danny και Victor καθώς ο πρώτος εξέφρασε την άποψη ότι η ραπ δεν έχει καμία σχέση με τη Soul, καθαρά και μόνο μουσικά.

«Αν θα μπορούσα να πω κάτι στον κύριο Ρέμο είναι ότι η ραπ και η soul έχουν ένα κοινό, είναι και οι δύο μαύρες μουσικές. Σκοτώνεις τη ραπ» διαφώνησε ο Light.

«Η soul είναι άλλο πράγμα, επίτρεψέ μου να έχω άλλη άποψη. Το ένα είναι ρίμες, το άλλο είναι μουσικό. Η ραπ είναι μία αντίδραση κάποιων παιδικών σαν κι εσένα που θέλετε να αντισταθείτε στο σύστημα. Δεν έχει σχέση ότι είναι μαύρη μουσική» απάντησε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light επέμεινε στη γνώμη του τονίζοντας ότι και τα δύο είδη έχουν τις ρίζες τους στη μαύρη κουλτούρα και ως εκ τούτου μοιράζονται κοινά στοιχεία.

«Μην πάμε στα χρώματα, μην λέμε άσπρη μουσική, μαύρη μουσική. Δεν υπάρχει μαύρη κουλτούρα, ούτε άσπρη, υπάρχει ανθρώπινη κουλτούρα. Αν θες να λέμε ότι υπάρχουν μαύροι άνθρωποι και είναι διαφορετικοί από τους άσπρους είναι δικό σου θέμα, δικό μου θέμα δεν είναι» συνέχισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ