Δήμητρα Βαμβακούση: Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά

Γονείς ετοιμάζονται να γίνουν σε λίγο καιρό η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία έλαμπε από ευτυχία και μίλησε για την περίοδο που διανύει.

Αρχικά, η Δήμητρα Βαμβακούση ανέφερε: «Είναι τέλεια, ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλες μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι στοργικός μαζί μου, πάντα είναι. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς».

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, με συναισθηματικές διακυμάνσεις, αρνητικές και θετικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε. Δεν υπάρχει πολλές φορές διαχείριση για αυτά τα δύσκολα πράγματα. Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι καλά, να έρθει στο κόσμο και να είναι υγιές», πρόσθεσε.

Τέλος, εξήγησε ότι: «Αντιμετωπίζω την αγάπη του κόσμου, απλά νομίζω ότι ο Γιώργος πλέον έχει διαφοροποιηθεί από το Survivor και είναι μία προσωπικότητα από μόνος του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ